Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Ex-tosi-tv-tähti Henna Kalinainen haaveili vauvasta - Tuli raskaaksi vasta elämäntaparemontin myötä

Olet mitä syöt -ohjelmassa Henna Kalinainen teki elämäntaparemontin Pippa Laukan johdolla ja tuli raskaaksi.

16.8.2020 klo 10:00

Olet mitä syöt

Henna Kalinainen ja Pippa Laukka Olet mitä syöt -ohjelman lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiOlet mitä syöt -ohjelman tulevalla kaudella mukana on tosi-tv-tähtenäkin tunnettu Henna Kalinainen. Esikoistaan odottava Kalinainen tuli raskaaksi kesken Olet mitä syöt -ohjelman kuvausten. Tukena elämäntaparemontissa on toiminut hyvinvointilääkäri Pippa Laukka, jota Kalinainen kiittää vuolaasti Instagram-tilillään.


-Tämä inspiroiva, voimaannuttava ja ihana nainen on ilo tuntea tämän uuden Olet mitä syöt-kauden myötä, missä olen mukana! Pitkältä tuntui aika tätä onnea ja uutta elämänmuutosta piilossa pidellä. Merkkejä oli monen mielestä ilmassa ja joku saattoikin ehkä aavistaa. Tästä on alkanut elämässäni täysin uusi sivu mistä nautin täysin rinnoin. En voi sinua @pippalaukka ja tämän mahdollistaneet @aitomedia @mtv3suomi tarpeeksi kiittääPippa Laukka on iloinen Henna Kalinaisen raskaudesta ja painottaa, että terveellisillä elämäntavoilla oli suuri merkitys raskaaksi tulemisen onnistumiseen.


- Terveelliset elämäntavat on se, mihin tässä ohjelmassa pyritään. Tämä ei ole laihdutusohjelma, vaan me autetaan ihmisiä eri haasteissa. Haluan tuoda esiin, miten terveellisillä elämäntavoilla voi olla kauaskantoisia ja monipuolisia vaikutuksia.


- Esimerkiksi Hennan (Kalinainen) pitkään kestänyt raskaushaave ja unelma toteutuu elämäntaparemontin myötä. Olemme saamassa ensimmäisen OMS-vauvan. Se on aika koskettavaa - ja kauaskantoistakin, jos mikä, Pippa Laukka hehkuttaa.


Olet mitä syöt

Pippa Laukka on hyvinvointilääkäri, joka pistää elämäntapoja remonttiin Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiOlet mitä syöt alkaa MTV3:lla to 3.9. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat