Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ex-NHL-pelaaja Ville Leinolle milli tilille per vuosi pelaamatta - Millainen miljönääritalo tulossa?

Design by Lauri -sarja tuo maailmantähden suunnittelupöydälle neljä hyvin erityylistä projektia ja talon tilaajaa.

6.10.2019 klo 10:00

Design by Lauri

Lauri ja taloprojektilaiset. Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus, Jannika B ja Toni Wirtanen, Eveliina Alanne ja Ville Leino sekä Kari Hietalahti ja Tommi Korpela, keskellä Lauri Ylönen. Kuva: TV5The Rasmus -yhtyeen keulakuva Lauri Ylönen on valloittanut vuosien mittaan lukemattomia esiintymislavoja pitkin maailmaa. Kaksi vuotta sitten luova taiteilija laajensi osaamistaan asuintalojen suunnittelun pariin.


Lifestylesarja Design by Lauri -sarjassa maailmantähden suunnittelupöydälle päätyy neljä hyvin erityylistä projektia ja kohdetta.

Design by Lauri

Lauri Ylönen arvostaa talosuunnittelussa omavaraisuutta ja ekologisuutta. Kuva: TV5


Yksi taloprojektiin osallistuvista on ex-NHL-jääkiekkoilija ja miljönääri Ville Leino. Leinon tilanne on siinä mielessä erikoinen, että hän teki v. 2011 NHL-sopimuksen, joka tuottaa miehen tilille joka vuosi miljoona dollaria. Summa ropsahtaa tilille, vaikkei mies enää pelaa lätkää.


Ville Leino tarvitsee talon, jossa hän voi pyörittää vaatefirmaansa Billebeinoa ja harrastaa maalaamista. Talo suunnitellaan Leinon ja Eveliina Alanteen tontille Inkoossa.


Design by Lauri

Jannika B ja Toni Wirtanen haluavat kakkoskodin luonnon rauhasta. Kuva: TV5


Taloprojektissa mukaan ovat myös Mikko Kuustonen ja tanssija-koreografi Hanna Brotherus, Jannika B ja Toni Wirtanen sekä Tommi Korpela ja Kari Hietalahti.


Pitkäaikaiset ystävät Tommi Korpela ja Kari Hietalahti haaveilevat modernista pakopaikasta Kotkan saaristossa, joka toimii tukikohtana kaksikon perinteisille kalaretkille.


Design by Lauri alkaa TV5 ti 8.10. klo 21.00

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Design by Lauri
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat