Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ex-kiinteistökuningatar Kaisa Liski avautuu tv:ssä: "Kun suomalaiset on niin saakelin kateellisia"

Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! -ohjelman uusinnassa vieraana ex-kiinteistökuningatar Kaisa Liski.

10.6.2021 klo 7:00

Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro!

Kaisa Liski keräilee mustikoita yhdessä Jethro Rostedtin kanssa Lisää löylyä -ohjelmassa, joka tulee uusintana 10.6. ja 9.7. Kuva: Nelonen/Jukka Koskinen


Kiinteistövälittäjänä julkisuuteen noussut Kaisa Liski on vieraana Lisää löylyä -jaksossa. Liski on harjoittanut kiinteistöbisnestä menestyksekkäästi, mutta noussut myös otsikoihin.


Ohjelmassa Jethro Rostedt kysyy Liskiltä, mikä sai hänet jättämään kiinteistöbisneksen. Ex-kiinteistövälittäjä paljastaa, ettei yritystoiminnan julkinen ryöpytys ollut syy alan jättämiseen.

-Ei se sonta ole vaikuttanut siihen, että ne välittäjähommat saa ainakin toistaiseksi jäädä, Liski toteaa.Suurin syy kiinteistöalan jättämiseen oli työn aiheuttama stressi. Kiinteistövälittäjä on harvoin vapaalla ja kaikki eivät myöskään tunnu aina arvostavan välittäjän työtä.

-Sitten ne keksii, et jos et sä tee ilmaiseksi sitä tai anna alennusta, niin ne kirjoittaa Facebookiin, et sä olet ihan paska, Kaisa Liski avautuu hankalista asiakkaista.Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro!

Lisää löylyä -ohjelman toisena vieraana sahailee EU-edustaja Teuvo Hakkarainen. Kuva: Nelonen/Jukka Koskinen


Lopullisen sysäyksen alalta vetäytymiseen aiheutti fyysisen kunnon romahtaminen. Liski kuvailee vakavia oireitaan, jotka sisälsivät mm. sydämen lisälyöntejä ja aivoverenkierron häiriön. Lehdistön kirjoittaessa ahkerasti bisneksistä julkisuudessa, Liski päätti olla kertomatta yksityiselämästään suurelle yleisölle.


-Kun suomalaiset on niin saakelin kateellisia, niin ne oli jotenkin tyytyväisiä siitä, että nyt se Liski epäonnistui, et se on luuseri. Jos mä olisin kertonut, että mä olen ollut saakelin sairas, että mä epäonnistuin itse asiassa sen takia, että mä en enää pystynyt tekemään töitä. Mä oon ollu vuoden sairaslomalla. Silloin mä olisin ollut heikko luuseri. Mä oon ihan oikeasti mielummin luuseri kuin heikko luuseri!, Liski vuodattaa.


Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro! Jimillä ja Nelosella.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Nelonen


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat