Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ex-glamourmalli Henna Kalinainen tunnustaa - Alkoholi lähti käsistä - Katso ennen jälkeen -kuvat

Olet mitä syöt tv-sarja starttaa uusin jaksoin. Ensimmäisessä jaksossa seurataan Henna Kalinaisen elämäntaparemonttia.

3.9.2020 klo 10:02

Olet mitä syöt

Henna Kalinainen ennen ja jälkeen elämäntaparemontin. Vasen kuva: MTV3, oikea kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Henna Kalinainen on mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa ja hän pistää elämäntapaansa remonttiin hyvinvointilääkäri Pippa Laukan ohjauksessa.


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan?

- Lähdin mukaan kovan pohdinnan, harkinnan ja suostuttelun jälkeen. Olin pitkään miettinyt elämänmuutosta ja ajattelin, että pärjään itse. Sitten tajusin, että vuosia menee ja aikaa kuluu, enkä ole siinä tuloksessa, missä haluaisin olla. Oli vaikea myöntää, että tarvitsen apua, kovana bilettäjänä tunnettu Kalinainen kertoo.Kalinainen myöntää, että ohjelmaan lähteminen pelotti tosi paljon. Mikä oli suurin pelko?

- Eniten pelotti, ettei pystykään pysyvään muutokseen tai ei onnistu siinä, mitä yrittää. Olen kokeillut kaikki maailman ruokavaliot ja se on ollut hetkellistä ja siitä on lähdetty taas väärille raiteille. Näin ei nyt tällä kertaa toistaiseksi ole päässyt käymään. Mulla on pysyvät ohjeet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin koko loppuelämäksi.


Olet mitä syöt

Henna Kalinainen kuvattuna ennen elämäntaparemonttia. Kuva: MTV3


Henna Kalinainen muistetaan tosi-tv-tähtenä ja glamourmallina. Hän on ollut tikissä "julkkisaikoinaan", mutta millainen on naisen painohistoria?

- Olen ollut ikuinen jojoilija. Olen ollut äärettömän laiha niin, että kylkiluut paistoivat 17-vuotiaana. Paino lähti nousemaan ja sen jälkeen taas pudotin. On ollut erilaisia vaiheita eri painoluokissa.

- Mun pahe on ollut iltasyöminen, kerran päivässä syöminen ja epäsäännöllisyys. Liha- ja rasvapainotteinen ruokavalio ja alkoholi.


Olet mitä syöt

Olet mitä syöt ensimmäisessä jaksossa seurataan Henna Kalinaisen elämäntaparemonttia. Kuva: MTV3


Henna Kalinainen kertoo varsin avoimesti suhteestaan alkoholiin.

- Mulla lähtee alkoholi helposti käsistä ja huomaa, että arkena iltaisin ottaa sen muutaman, mutta viikkomäärä on yhtäkkiä uskomaton.


Raskaana olevalla Kalinaisella on tällä hetkellä tiukka linja drinkittelyn suhteen.

- Tietenkään ei raskausaikana oteta. Kun sain tietää, että olen raskaana, niin halusin entistä enemmän vaalia terveyttä ja syödä kunnon ravitsevaa ruokaa ja liikkua. Nyt haluan pitää huolta itsestäni myös toisen vuoksi, Kalinainen toteaa.Olet mitä syöt

Henna Kalinainen ja hyvinvointilääkäri Pippa Laukka OMT-tv-sarjan lehdistötilaisuudessa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiOlet mitä syöt alkaa Henna Kalinaisen jaksolla MTV3:lla to 03.09. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat