Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Espanjalaisen draaman ystävän valinta: La Otra Mirada - Toinen katse

Tyttökoulun opettajattaren menneisyys kätkee salaisuuden, joka saattaa vaarantaa uran - tai jotain vielä synkempää.

7.11.2018 klo 14:51

La otra miranda - Toinen katse

Teresalla (Patricia López Arnaiz) on salaisuus menneisyydessään ja koulu on hänelle pakopaikka. Mutta pääseekö hän menneisyyttään karkuun? Kuva: RTVE/Yle Kuvapalvelu

Uusi espanjalainen draamasarja sijoittuu 1920-luvun Sevillaan ja tyttökouluun, jonne nelikymppinen Teresa (Patricia López Arnaiz), pääsee opettajaksi. Teresa on eloisa punapää, joka tuo kouluun raikkaan tuulahduksen. Housupukuun pukeutuva, moderni opettajatar haluaa mm. tulla kutsutuksi vain etunimellään, mikä on jo riittävä syy joutua vanhakantaisempien kollegojen hampaisiin.


La otra miranda - Toinen katse

Espanjalaisessa tyttökoulussa opetettiin perinteisiä arvoja 1920-luvulla. Kuva: RTVE/Yle Kuvapalvelu


Tyttökoulun oppilaat ovat perinteisten perheiden kasvatteja, mutta heissä voi uinua moderneja toiveita oman tulevaisuuden varalle. Niitä on omiaan herättämään Teresa, joka haluaa opettaa nuoria naisia ajattelemaan omilla aivoillaan.


Mutta mikä oikein toi monta kieltä hallitsevan maailmannaisen pieneen tyttökouluun? Onko hänen menneisyydessään tapahtunut jotain, jota nainen pakenee? Vaiko onko hän tullut etsimään jotain?


Pääosissa: Macarena García, Patricia López Arnaiz, Ana Wagener, Cecilia Freire. Idea ja käsikirjoitus: Josep Cister, Jaime Vaca. Tuotanto: RTVE, Boomerang TV Espanja, 2018.


Ohjelma on tekstitetty suomeksi, ruotsiksi ja espanjaksi.


Yle Teema & FEM alkaen ke 7.11. klo 20.05


Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»