Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Eronnut Niina Lahtinen tyttäriensä kanssa jouluna: "Odotan vain, että tämä vuosi olisi jo ohi!"

Niina Lahtinen odottaa koronaeristysten jälkeen joulua erityisen paljon.

23.12.2020 klo 7:00

Niina Lahtinen

Uusi Putous-kausi alkaa tammikuussa 2021. Ohjaajana ja pääkäsikirjoittajana jatkaa jo kolmatta kauttaan komediakonkari Niina Lahtinen. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiNiina Lahtinen on komedienne, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hän elää eron jälkeen kolmistaan kahden tyttärensä kanssa Riihimäellä. Lasten isä on Aku Hirviniemi. Tämä joulu on erityinen Lahtisen niinkuin varmasti monessa muussakin suomalaisessa perheessä.


- En ole aina ollut jouluihminen ja olen jopa stressannut ja ahdistunut joulusta. Olen kyllä pyrkinyt löytämään joulusta rentoutta ja iloisuutta. Tänä vuonna odotan joulua super-innoissani, olen glögit ja piparit tehnyt lasten kanssa jo syksyllä. Syksy, pimeys ja korona - kaikki on ollut niin tyhmää ja odotan vain, että tämä vuosi olisi jo ohi, Lahtinen puuskahtaa.


Niina Lahtinen

Niina Lahtinen Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -leffassa. Kuvassa Kattilakoskien perhe lähtee kesälomalle. Kuvassa vasemmalta: Äiti-Hanna (Niina Lahtinen), Vilttitossu ja Heinähattu (Ella Kangas ja Emily Shipway) ja isä-Matti (Joonas Nordman). Kuva: Tommi Hynynen /Yellow Film & TV


Niina Lahtisella on hyväksi todettu tapa työstää korona-aikaa.


- Ajattelen, että jos keskityn vaan tulevaan, niin se saa mun ajatukset pois kaikesta synkästä. On joulu ja sitten uusi vuosi ja sitten tämä korona-vuosi tästä helpottaa. Niin toivomme, Lahtinen kertoilee.


Niina Lahtinen

Niina Lahtinen on yksi Siskonpeti-tekijöistä ja näyttelijöistä. Kuvassa Krisse Salminen, Niina Lahtinen, Pirjo Heikkilä ja Sanna Stellan. Kuva: Yle


Joulu on monelle unelma, mutta harvoin todellisuus ja odotus kohtaavat. Minkälainen olisi sinun paras joulusi, Niina Lahtinen?


- Joulu on ihanimmillaan niin, ettei siinä ole paineita ja asiat on tehty etukäteen. Ei ole hikipäässä suoritusta, eikä tarvitse saada asioita ruokapöytään tai olla tiukka aikataulu. Mieluiten rentoa yhdessäoloa ja rakkaiden ihmisten kanssa olemista. Mulla on ihanat tyttäret ja kun saan olla heidän kanssaan, kaikki on hyvin, komedienne/käsikirjoittaja/ohjaaja summaa.


Entä onko sinulla jotain hassua joulumuistoa?

- Ei oikeastaan, kaikki on ollut ihan wonderful. Ikinä ei ole vaari kännissä kaatunut tai muuta, komedienne-Lahtinen sanailee.


Putous MTV3 ja MTV Katsomo

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat