Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ernest Lawson ei pysty vastustamaan tätä vihreää herkkua jouluna: "Niitä menee paketti illassa!"

Suosikkiuusinta: Ernest Lawsonin perheessä harjoitellaan, mitkä perinteet, laulut ja ruoat otetaan mukaan omannäköiseen jouluun.

19.12.2020 klo 10:00

Ernest Lawson

Ernest Lawson on näyttelijä ja impro-ammattilainen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Ernest Lawson on suomalaisten suosikki mm. Putous-viihdeohjelmasta. Siviilissä Ernest Lawson on perheenisä, jonka ydinperheeseen kuuluu Nelli-vaimo sekä kaksi tytärtä, joten jouluhulinaa ja riemua riittää.Millainen jouluihminen olet, vai oletko?

- Olen kyllä jouluihminen. Lapsena olin jouluihminen ja välissä meni kymmenisen vuotta teini-iästä aikuisuuteen, enkä pitänyt joulua kovin tärkeänä. Kävin kotona silloin lähinnä syömässä hyvin, se ei merkannut enempää, Lawson kertoo


- Omien lasten myötä siitä on tullut tosi tärkeää, vaikka ovat niin pieniä, etteivät varmaan muista joulusta vielä mitään. Mutta haluan luoda meidän oman perheen jouluperinnettä ja näyttää sitä valokuvien kautta tulevaisuudessa lapsille. Mun joulut oli ihanat, mutta nyt halutaan tehdä meidän oman perheen joulu ja harjoitellaan, mitkä perinteet, laulut ja ruoat otetaan mukaan.


Ernest Lawson jakaa perhearkeaan Instagramissa. Tässä isä ja tyttäret koskettavissa kuvissa isänpäivänä, kuvat: @vilma_doumbouya_photographyKenen kanssa vietätte joulua?

- On tärkeää nähdä sukulaisia jouluna, vaikka me se vietetäänkin ydinperheen kanssa. On ihana rauhoittua oman perheen kanssa.


Mikä joululahja on jäänyt parhaana mieleen lapsuudesta?

- Olin toivonut koko vuoden Stigan pöytälätkää ja kun se oikeasti tuli, niin ajattelin, että kyllä joulupukki on hyvä äijä!


Ernest Lawson on hassutteleva isä, tässä Ernest on pukeutunut pienemmän tyttärensä kanssa samalla tavalla.Mikä on paras jouluherkku?

- Löysin pari vuotta sitten, kun olen sokerihiiri, jälkkärin, jossa on tavallinen pulla ja sen päällä pipari. Se on sellainen piparipulla, se on kaikista paras jouluherkku. Ja vihreät kuulat, niitä menee paketti illassa! suosikkinäyttelijä tunnustaa nauraen.


Katso kaikki tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ensimmäisen kerran 19.12.2020

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat