Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Erika Vikman puhuu rohkeasti ulkonäkönsä arvostelusta tv:ssä - Vaadittu lisää seksiä tai siveyttä!

Villa Hintikka ja kauden viimeinen jakso: Arno Kotro puhuu raittiudesta, Erika Vikman esikuvista ja feminismistä, Satu Taiveaho hänen ja Antti Kaikkosen erosta.

11.3.2020 klo 10:00

Villa Hintikka

Erika Vikman ja Marja Hintikka nojailevat reteesti asuntoautoon. Kuva: MTV3


Tangokuningatar Erika Vikman saapuu Villa Hintikkaan asuntoautolla. Vikman ja Marja Hintikka juttelevat naisten kesken rempseästi asuntoauton sohvalla. Hintikka kyselee artistin esikuvista:

-Mulla on aina ollut esikuvina vahvoja naisartisteja. Lapsenakaan en tapetoinut mun seiniä komeiden miesartistien kuvilla, vaan naispoppareilla. Esimerkiksi Madonna on sellainen, jota suoraan sanottuna jumaloin. Kikka oli mun mielestä aikaansa edellä ollut rohkea naisartisti Suomessa.


-Mun mielestä feminismiä on se, että voi näyttää rohkeasti naisellisia puoliaan. Ei se mene aina niin, että oot feministi, jos olet mahdollisimman androgyyni. Nainen voi olla just sellainen nainen kuin haluaa ja mä aion olla just sellainen, artisti toteaa.


Villa Hintikka

Erika Vikman on tangokuningatar, joka on saanut paljon julkisuutta osakseen suhteestaan ikisuosikki-Dannyn kanssa. Kuva: MTV3


Julkisuuden henkilöt ja esiintyvät taiteilijat saavat ulkonäöstään kovaakin kritiikkiä osakseen. Vikman avautuu häneen kohdistuvista ulkonäöllisistä paineista ja odotuksista.

-Mullekin on yritetty sanoa, että pue vähän siveellisemmin tai ole seksikkäämpi! Ihan hirveetä, että joku tulee sanoo näin, Vikman huudahtaa.


Hintikka on ihmeissään ja päivittelee, että kuka sanoo noin. Vikman ei lähde kertomaan nimiä, vaan vastaa ympäripyöreästi.

-Kyllä tällä alalla pyörii ihmisiä, jotka kokevat olevansa neuvonantajia. Joissain ympyröissä vaan pyörii sellaisia ihmisiä, en nyt lähde sanomaan, että millaisissa. Tosi paljon olen joutunut kuulemaan sellaista "ristiin-rastiin"-neuvontaa.


-Olenkin päättänyt, että suurin vapaus mulla on, että mä päätän täysin yksin sen, millainen nainen mä olen, miten mä pukeudun, millaisissa suhteissa olen. Niin mulla on helppo olla ja saan parhainta tulosta aikaiseksi.


Villa Hintikka

Villa Hintikan kauden viimeisen jakson vieraat: entinen kansanedustaja Satu Taiveaho, kirjailija Arno Kotro ja laulaja Erika Vikman. Kuva: MTV3


Villa Hintikka kauden viimeinen jakso MTV3:lla to 12.3. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»