Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Elina Gustafssonin rakas Ansku Bergström avautuu somessa: "Välillä tulee vähän takapakkia..."

Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssinopettaja Ansku Bergström elävät rakkaudentäyteisessä suhteessa.

30.3.2022 klo 12:30

Elina Gustafsson

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström tekivät historiaa, he olivat Suomen ensimmäinen same sex -tanssipari Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa. Kuva: Suomi24 Viihde


Elina Ellu Gustafsson ja Ansku Bergström ovat vakaassa parisuhteessa, jossa autetaan, tuetaan ja rakastetaan toista. Ansku Bergström on jakanut Instagram-tilillään tuntemuksiaan pelon hetkellä.


Lue myös: Elina Gustafsson ja Ansku Bergström rakkauskuvassa, Vappu Pimiä kuittaa tiukasti: "Noita haistoi..."


Instassa Bergström jakoi parista ammattilaistason kuvia, jossa Gustafsson pitää hellästi sylissä rakastaan. Tanssinopettaja kirjoittaa Instassa näin:


-Välillä tulee vähän takapakkia ja tänään oli se päivä, kun tuntui, että pelottaa ja en selviä. Nukuin huonosti ja stressasin valmiiksi.. Aamuyöllä herätin Ellun ja höpötin mun jännityksestä ja hän kuunteli sekä otti mut kainaloon, Bergström aloittaa somessa.


Juttu jatkuu kuvan jälkeen ->


Kuvat @olotilaproductions Katso toinen kuva painamalla oikealla kuvassa olevaa nuolta:Bergström paljastaa, mikä sai hänet tolaltaan:

-Mulle tehtiin äkillinen hammastoimenpide, jota jännitin jotenkin tosi paljon. Mua ei oo koskaan leikattu eikä lääkitty ja tänään 36-vuotiaana sain ekaa kertaa rauhoittavaa (seki jännitti. Ellu talutti mut toimenpidehuoneeseen, kun olin vähän kujalla).


Bergström kiittää rakastaan vuolaasti huolenpidosta:

-Nyt makaan sohvalla ja yritän selvitä tästä pöhnästä ja jomotuksesta... Sun kanssa saan rellestää ja seikkailla sekä oot PARAS hoitaja. Tuet ja pidät kädestä.


Pusuttelua ystävänpäivän kunniaksi, kuva Ansku Bergströmin Instagramista:Gustafsson ja Bergström tanssivat yhdessä Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa.


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmat mtv.fi


Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»