Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Diili-Sointu laukoo turhautuneena itkien: "Yritän antaa tilaisuuden äijille, mutta voi v***u!"

Sointu Borg on edennyt jo neljän parhaan joukkoon Diilissä.

13.4.2021 klo 11:30

Sointu Borg

Sointu Borg on 28-vuotias tapahtuma-alan yrittäjä Helsingistä. Kuva: Nelonen

Diilissä kierrokset senkun kovenee, kun finaali lähestyy. Sointu Borg, 28, kypsyi lopullisesti joukkueensa miehiin pop up -kirpputori -tehtävässä, jossa tehtiin hyväntekeväisyyttä Itämerelle.


Joukkuetta johti teknologia-alan yrittäjä Ariel Keisa, kun taas somespesialisti Martin Kalliola oli luvannut hoitaa tavaroiden myynnin somessa Instagram-kirppiksellä. Sointu Borg puolestaan hoitanut myyntipisteen Kämp Galleriaan Helsingin paraatipaikalle.


Sointu oli ottanut päätehtäväkseen myydä Minna Parikan suunnitteleman itsenäisyyspäivän juhlissa käyttämän mekon.


Sointu Borg on jakanut Instagramissa hyvinkin rohkeita kuvia, tässä nahkateemalla:Lue lisää: Oho! Diili-Sointu räväyttää rohkeilla kuvilla - Tarjoaa auliisti sulojaan ja paljasta pintaa


Parikan mekko ei mene Soinnulta kaupaksi. Martin on myös unohtanut postata Soinnun suhteilla saadun Guccin vyön Insta-kirppikselle. Myynti on ollut todella huonoa ja Sointu on todella turhautunut.


-Tää on niin vaikeeta, kun mä yritän antaa tilaisuuden äijille, mut voi v***u!, Sointu kiroilee kyyneleet silmissään ruutu.fi videolla.


-Martin ottaa musta kiinni, et luota muhun, tää on hyvä juttu, ja tää on se lopputulos!, Sointu puhisee joukkuetoveristaan.


Lopputulos on Soinnulle mieluisa. Jaajo Linnonmaa päättää, että joukkueesta Sointu on ainoa, joka saa jatkaa. On aika sanoa hyvästi Martinille ja Arielille.


Diili uusinnat Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»