Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Blogi: Lola Odusoga fiiliksissä ulosäänestämisestään: "Oli kuin paratiisiin pääsyä odotellessa"

Lola Odusoga ylsi kuuden parhaan joukkoon Selviytyjät Suomi -kisassa.

15.4.2019 klo 16:50

Selviytyjät Suomi

Lola Odusoga tippui Selviytyjistä, muttei se naista harmittanut. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Lola Odusoga äänestettiin heimoneuvostossa kotimatkalle selkeällä enemmistöllä, sillä häntä ja Tuuli Matinsaloa vastaan liittoutuivat Virpi Kätkä, Miska Haakana, Kim Herold ja Wallu Valpio. Lola Odusoga käy tuoreessa blogissa läpi fiiliksiään kisan loppukahinoissa.


-Tässä kohtaa oli helppo vapautua, tiesin lähteväni saarelta ja riemuitsin sisäisesti muutamastakin asiasta. Ajatukseni olivat jo luvan kanssa saarielämän jälkeisessä elämässä. Enää ei tarvitsisi pelata, ja jännittää 24/7. Enää ei tarvitsisi kovin kauaa kärsiä nälkää, vaan kohta saisi ruokaa! Pian pääsisi myös kokemaan jatkuvan pehmeässä hiekassa tarpomisen sijaan ensimmäisen kovan maan jalkojensa alla! Tähän asti kun veneen pohja oli ollut ainoa hetkellinen kova alusta. Pyyhe oli myös seikka jota odotin paljon, ja kuivat ja hiekattomat vaatteet. Ehkä jopa jokin hyvä puhtaan vaatteen tuoksu tämän kaiken mudan ja muun pinttyneen lian tilalle olisi kiva.


-Mutta ennen kaikkea, sallin itseni vihdoin ajatella niitä ensimmäisiä kontakteja ulkomaailmaan, lapsiani, äitiäni sekä miesystävääni. Mitä kaikkea olikaan tapahtunut heidän elämässään, minun ollessa täällä täysin eristyksissä.


Selviytyjät Suomi

Odusoga viilentelemässä meressä. Kuva: Nelonen Media.


-Rentouduin ja ajattelin, että oli kuin paratiisiin pääsyä odotellessa. Resortin puolella minua odottaisivat monet hyvät tyypit Tuulia lukuunottamatta, Lotta, Veronica sekä Marko. Ei ollut kauhean vaikea miettiä kummassa seurassa tästä eteenpäin itse mieluummin olisi. Tuntui etten malta odottaa pois pääsyä, ja se myös näkyi. Kisa oli kisattu, eikä pettymystä tullut. Helpotus sen sijaan tuli, sillä tähän päättyisi yksi haastava ja aivan ikimuistoinen pieni aikakausi elämässä. Nyt piti vain odottaa, ja toivoa, että heimonevosto olisi jo samana iltana, eikä venyisi huomiselle. Kummin vain, siinä kestäisi silti kauan.


-Vaikka olin onnellinen päästessäni kohta pois, samalla olin surullinen siitä, että Tuuli joutuisi jäämään tänne yksin. Heimoneuvostossa oli vaikea enää pidätellä hymyä, sillä odotin vain kärsimättömänä sen loppumista. Olinhan juuri pelastunut autiolta saarelta.


Selviytyjät Suomi Nelosella su klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Apu-lehti, Lola Odusogan blogi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat