Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

BBC-laatua: Juttu joka ei jätä rauhaan - Jännärissä nuorta naispoliisia piinaa ratkaisematon rikos

Uudessa brittisarjassa nuori nainen kohtaa Suur-Lontoon poliisissa miesvaltaisen alan piintyneitä asenteita.

9.10.2019 klo 10:00

Juttu joka ei jätä rauhaan

Kolmiosaisen brittidraaman pääroolissa näyttelee Hayley Atwell. Kuva: Yle KuvapalveluUusi kolmiosainen minisarja Juttu joka ei jätä rauhaan (12) sijoittuu kolmelle vuosikymmenelle, eri vaiheisiin Denise Woodsin (Hayley Atwell) poliisin uraa ja yksityiselämää.


Juttu joka ei jätä rauhaan

Ylikonstaapeli Ray Deans (Richard Coyle), komisario Ferguson (Con O’Neill) ja konstaapeli Denise Woods (Hayley Atwell). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Ensimmäisessä jaksossa menemme v. 1985. Vastavalmistunut poliisi Denise Woods seuraa isänsä jälkiä. Määrätietoinen ja sinnikäs konstaapeli kokee olevansa kutsumustyössä. Denise uhmaa esimiestensä määräyksiä ja keskittyy selvittämään 15-vuotiaan tytön raiskausta ja murhaa, vaikka hänen tehtävänsä on olla rivipoliisina vastaanottotiskillä.


Nuori poliisi ei arvaakaan, miten kauaskantoiset seuraukset hänen uransa alkuvaiheessa tekemillään ratkaisuilla on sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässä.


Juttu joka ei jätä rauhaan

Ray Deans (Richard Coyle) ja Denise Woods (Hayley Atwell). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Mihin suuntaan Denisen ura eteni, ja miten tuo ensimmäisen vuoden kokemus vaikutti hänen tulevaisuuteensa koko loppuelämän ajan? Toisessa jaksossa Denise on edennyt urallaan ja eletään vuotta 1997. Minisarjan päätösjaksossa siirrytään vuoteen 2013, kun nainen työskentelee rikoskomisariona.


BBC, Britannia, 2013.


Juttu joka ei jätä rauhaan (12) alkaa Yle TV1 la 12.10. klo 19.40

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi


Lähde: Yle

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat