Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

BB-Joel sai yöllisen salatehtävän, lupailee kynttilän valossa: "Huomenna sitten kylvetään rahassa"

Big Brother -asukkaat ovat jännän äärellä kerätessään rahaa tehtäviä tehden.

4.11.2020 klo 9:55

Big Brother

Jyväskyläläinen Joel on opiskellut nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi, mutta työskentelee tätä nykyä viherrakentajana. Kuva: Nelonen


Big Brother -asukkaat elävät tällä viikolla pelkistetyssä BB-talossa, sillä kaikki materia hävisi heiltä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Asukkaat saavat joka päivä yhden henkilökohtaisen Rahalaitoksen rahna -kolikon, joka toimii valuuttana BB-talossa. He saavat ostaa rahnalla takaisin minkä tahansa menetetyn esineen tai asian. Lisää rahnaa asukkaat voivat tienata kuluvan viikon aikana päivätehtävistä ja salatehtävistä.Hybridi-tv:n katsojat saivat äänestää, kuka asukkaista saa salatehtävän. He äänestivät voittajaksi Joelin. Myöhään tiistai-iltana Big Brother ilmoitti uudesta salatehtävästä Joelille päiväkirjahuoneessa. Joelin tulee valmistaa tänä yönä salaa muilta kynttiläillallinen kahdelle. Tarvikkeet löytyvät varastohuoneesta, jonne pääsee henkilökohtaisella iLOQ-avaimella.


Kun illallinen on valmis, Joel kattaa sen sopivan rauhaisaan paikkaan. Sen jälkeen hän käy herättämässä vapaavalintaisen illalliskumppanin nauttimaan yöllistä purtavaa. Jos kaksikon yöllinen apehdinta ei paljastu muille, heidät palkitaan rahna-kolikoilla.

Big Brother

Olli-Pekka on Vantaalta ja työskentelee roska-autonkuljettajana. Kuva: Nelonen


BB-Joel valitsi yölliseksi illalliskumppaniksi OP:n. Miehet söivät pizzaa ja joivat olutta tunnelmallisesti kynttilän valossa muiden nukkuessa. He yrittivät olla hipihiljaa, että tehtävä onnistuisi. Kiinnijäämisen riski on suuri. Joel on kuitenkin varma voitosta.

-Huomenna sitten kylvetään rahassa, Joel lupailee.


Big Brother Suomi koostelähetykset ma-la sekä suorat häätölähetykset sunnuntaisin klo 21 Nelosella ja Ruudussa, 24/7-palvelu Ruudussa.


Klikkaa ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Big Brother
Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat