Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Autokauppias ja viisas sydäminen?!? The Voice of Finland kaksikko Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki

Wirtanen ja Santapukki ovat jakaneet Apulanta-yhtyeen keikkabussissa tuhansia ja taas tuhansia kilometrejä. Miten kaksikolta sujuu ns. omasta mielestä yhteistyö tv:ssä?

23.2.2020 klo 10:00

The Voice of Finland

Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Tänä vuonna The Voice of Finladissa on erikoinen tilanne, sillä Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki jakavat tuplatuolin, mutta yhden napin. Keikkabussissahan he ovat jakaneet pitkiäkin aikoja yhdessä, mutta miten kaksikolta sujuu ns. omasta mielestä yhteistyö tv:ssä?

- Meillä on kehittynyt selviytymismekanismi: oma mielipide painetaan syvälle mutaan ja kehitetään konsensus kaikesta.


- Siinä jää sellainen 1,5 sekuntia rakastua artistiin, jonka pitkäaikainen aseveli on joukkueeseen valinnut. Se on sitä paljon puhuttua ammattitaitoa, Wirtanen heittää sarkastisesti.


Santapukki rientää selventämään:

- Ihan oikeesti meille on kehittynyt aika syvä luottamus toisen päätöksiä kohtaan. Siinä on tuplatuoli, mutta yksi nappula, ja kun nappi painuu, niin tuolin kääntymisen hetkellä meidän mielipiteen tulee olla sama.


The Voice of Finland

Sipe Santapukki on muusikko ja Apulanta-yhtyeen rumpali. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Kaksikolla näyttäisi olevan erilaiset roolit: Wirtanen uhoaa ja Santapukki puhuu lempeästi. Ohjelman lehdistötilaisuudessa Redrama heitti, että Toni Wirtanen olisi autokauppias ja Sipe Santapukki puhuu sydämestä. Miten Sipe näkee tilanteen?

- Itse on hankala arvioida omaa toimintaa, mutta ehkä luotan tuossa Redin (Redrama) näkemykseen.


- Mutta Redille pakko antaa ekstra-pointsit siitä, että hän on erittäin auliisti jeesannut meitä uusia kavereita (Santapukki ja Juha Tapio) ja kertonut sudenkuopista. Harva tietää, kuinka hyvä lauluvalmentaja Redrama on. Hänessä ei ole yhtään moralistin tai kriitikon vikaa, arvostan häntä suunnattomasti, Santapukki hehkuttaa Redramaa.


Liekö kyseessä taktikointia Sipe Santapukin osalta, vai lähteekö sanat sydämestä? Uskomme jälkimmäiseen ja jäämme odottamaan tulevien jaksojen valmentaja-battleja.


The Voice of Finland Nelosella pe ja su klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»