Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Arman Alizad paljastaa tavan suomalaisten kokemat vääryydet: "Vaikka olisi menty lainmukaisesti..."

Arman Alizad tapaa Arman Pohjantähden alla -sarjassaan lukuisia tavallisia suomalaisia, joita on kohdannut jonkinlainen vääryys tai epäoikeudenmukaisuus.

8.8.2021 klo 10:00

Arman Pohjantähden alla

Arman Alizad on Kultainen Venla-palkittu toimittaja, tuottaja, puhuja ja juontaja. Kuva: Nelonen


Arman Alizadin luotsaama Arman Pohjantähden alla -sarjan uudella kaudella ääneen pääsevät aivan tavalliset suomalaiset. Kaudella käsitellään pienen ihmisen kokemia vääryyksiä, suoranaisia oikeusmurhia tai muutoin epäoikeudenmukaisia tilanteita, joihin tavalliset kansalaiset ovat joutuneet.-Tällä kaudella me käsitellään tavallisten suomalaisten kohtaamia oikeusmurhia, epäoikeudenmukaisuuksia ja tilanteita, joissa kansalaista kismittää ihan muuten vaan. Vaikka joku asia olisi tapahtunut lainmukaisesti, se ei aina tarkoita, että oikeus olisi tapahtunut, Arman Alizad toteaa Nelosen tiedotteessa.


Arman Pohjantähden alla

Koulukiusaamisjaksossa käsittellään mm. Vantaan Kytöpuiston koulun tapausta syksyltä 2020. Kuva: Nelonen


Käsittämättömät mittasuhteet saaneet naapuririidat, pahasti umpikujaan ajautuneet lastensuojelutapaukset, koulukiusaaminen ovat aiheita tällä kaudella. Tarkastelussa on myös tapaus, jossa oikeus on määrännyt miehen maksamaan elatusapua lapsesta, jonka biologinen isä hän ei ole. Entä miten elämä jatkuu, kun sinut irtisanotaan juuri ennen eläkeikää, häviät asiasta käydyn oikeustaiston ja menetät talosi, autosi ja säästösi?


Jokaisessa jaksossa on mukana julkisuudesta tuttu suomalainen kaikkitietävä kansanfilosofi, jonka kanssa pohditaan yhtä jakson aihetta. Mukana on mm. Sami Yaffa, Satu Silvo, Hjallis Harkimo ja Esko Valtaoja.


Lue myös: Yksinäinen Arman Alizad etsi pienenä ilmoitustaululta ystävää - Maahanmuuttajan tie kansansuosikiksi


Arman Pohjantähden alla alkaa Ruudussa keskiviikkona 11.8.

Katso tv-ohjelmien lähetysajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat