Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Apu: Ressu Redford paljastaa - Ero ex-vaimosta oli pettymys: "Onneksi pystyimme järjestämään..."

Ressu Redford on pitkän linjan muusikko ja artisti, joka tuli tunnetuksi Bogart Co -bändin keulahahmona.

24.2.2024 klo 10:00

Ressu Redford

Esa Mäkelä alias Ressu Redford, kuva: KKM


Pitkän linjan muusikko ja laulaja Ressu Redford oli 1980-luvulla superbändi Bogart Con keulahahmo. Viime vuosikymmeninä hän on tehnyt mittavan soolouran. Kukapa ei muistaisi hittibiisejä, kuten Älä mee, Jos vielä oot vapaa tai Kuusi kuuta ja Saturnuksen renkaat.


Redford on oikealta nimeltään Esa Mäkelä ja hän on ollut naimisissa mm. Miss Scandinavian, venäjän kielen tulkin sekä kauneudenhoitoalan yrittäjän ja opettajan Nina Björkfeltin kanssa. Pariskunta erosi yli 20 vuoden yhteiselon jälkeen kymmenisen vuotta sitten.


Nyt Redford on antanut Apu-lehdelle haastattelun, jossa avaa elämäänsä ja kertoo myös erostaan. Pitkän liiton päättyminen oli muusikolle suuri pettymys. 62-vuotias Redford kertoo erosta näin:

-Minusta sanotaan, että olen aina positiivinen. Ehkä kyse on luonteestani, mutta ei positiivisuus ole aina mahdollista. Jokaiselle tulee elämässä pettymyksiä. Ero pitkästä parisuhteesta vuonna 2015 oli minulle suuri pettymys. Onneksi pystyimme järjestämään asiat ex-puolisoni kanssa niin, että silloin vielä alaikäiset poikamme asuivat vuorotellen kummankin luona.


Ressu Redford keikkailee ahkerasti Suomessa, keikkakevät starttaa maaliskuussa. Kuva lainattu Redfordin Instagram-tililtä:Redfordilla on selkeä näkemys elämän eri vaiheiden vuorottelusta:

-Ajattelin jo alle 20-vuotiaana elämästä niin, että kannattaa katsoa aina vähän kauemmas kuin nykyhetkeen. Kun tulee huono hetki, tietää, että se ei muserra. Kaiken historiatiedon ja oman elämänkokemuksenikin mukaan hyvä ja huono vuorottelevat. Se pätee myös rakkaudessa, Redford avaa Apu-lehdelle.


Nykyisin laulaja on parisuhteessa, mutta ilman tarvetta asua saman katon alla.

-En katkeroitunut eroni jälkeen ja katsoin rohkeasti eteenpäin. Nyt elän hyvää vaihetta parisuhteessa, ja minulla on hieno kumppani. Emme kuitenkaan ole halunneet perustaa uusperhettä, vaan meillä molemmilla on edelleen omat asunnot, Redford paljastaa haastattelussa.


Lue myös: Harvinainen yhteiskuva! Michael Monroe ja Johanna-rakas hempeilevät romanttisesti Japanissa!


Lue myös: Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Apu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»