Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ansku Bergströmin rakas Elina Gustafsson tv:seen - Tähdittää tätä suosittua reality-sarjaa!

Iholla-reality saa jatkoa ja Elina Gustafsson on yksi julkkiksista.

17.12.2022 klo 10:30

Iholla

Elina Gustafsson on ex-huippunyrkkeiljä, joka on tehnyt nyrkkeilyuran jälkeen töitä mm. puhujana ja osallistunut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan. Kuva: KKMDokumentaarinen seurantareality Iholla on tarjonnut jo kahden kauden ajan kurkistuksen suomalaisjulkkisten elämään. Sarjan fanien toiveeseen on nyt vastattu: Iholla tekee paluun kevättalvella 2023.


Iholla

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström tutustuivat ja rakastuivat Tanssii Tähtien Kuva -ohjelmassa, kun Ansku opetti Elinaa. Kuva: KKM


Uusissa jaksoissa päästään osaksi neljän julkisuudesta tutun henkilön elämää. Uutena kasvona sarjassa aloittaa entinen huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson.


Elina Gustafsson jätti terveydellisistä syistä nyrkkeilyn v. 2020 ja sen jälkeen hänet on nähty mm. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Gustafsson tapasi ohjelmassa Ansku Bergströmin, jonka kanssa hän asuu tätä nykyä avoliitossa.


Iholla jaksoissa nähdään mm. kun Elina ja Ansku muuttavat yhteen asumaan ja Elinan vierailu ensimmäistä kertaa Anskun perheen luona Naantalissa.


Iholla

Iholla-julkkikset vm 2023. Kuva: discovery+


Sarjassa jatkavat someyrittäjä Sara Sieppi, artisti-sometähti Tuure Boelius sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Piritta Hagman.


Sarjan Warner Bros. Discoverylle tuottaa ITV Studios Finland.

Iholla 7. kausi discovery+ ja TV5 to 12.1. klo 20.00

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat