Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Alkoholin jättänyt Jussi Rainio avautuu tv:ssä: "Pienessä pierussahan kaikki virheet menee läpi"

Neon 2 duon kanssa keikkaileva Jussi Rainio on mukana Neljän tähden illallinen -ohjelmassa, kuten myös Virpi Kätkä, Piia Koriseva ja Mikko Ahti.

23.2.2020 klo 7:00

Neljän tähden illallinen

Jussi Rainio on turkulainen muusikko, joka ylti Neon 2 -duolla listojen kuninkaaksi. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki, Nauris.fiJussi Rainio on taas hiljaisempien vuosien jälkeen iskussa. Hän voitti Tähdet, tähdet -kisan, ja isompi pyörä pyörähti käyntiin.


Nyt Jussi Rainion ja Rami Alangon duo Neon 2 kiertää ympäri Suomea konserttikiertueella, jossa aikoinaan Suomen suosituin duo lupaa kertoa ilot ja surut laulujen takaa. Jussi Rainio hehkuttaa ansaitusti tulevia keikkoja Instagram-tilillään:

-Jihuu!! Taas mennään. Viime syksyn huikean suosion saaneen konserttikiertueen jälkeen päätimme jatkaa tänä keväänä konserttisalikiertuetta. Neon 2 - Tarina Jatkuu konserteissa kerromme kaiken. Ilot ja surut laulujen takaa. Ystävyyden ja musiikin voiman. Matka jatkuu taas. Tule jakamaan ilta kanssamme.Jussi Rainio on mukana myös viikon Neljän tähden illallinen -ohjelmassa. Isäntä-Rainio järjestää illalliset historiallisessa miljöössä ja tarjoaa omassa jaksossaan maanantaina alkoholipitoista jäätelöä. Sitä hänkin uskaltaa syödä, vaikkei enää juo itse alkoholia laisinkaan. Jussi lopetti juomisen kokonaan vuonna 2003.


-Oli hassua aloittaa laulaminen uudestaan, kun ei ollut juonut pisaraakaan. Pienessä pierussahan kaikki virheet menee läpi, Rainio kertoo vierailleen ohjelmassa.


Pienen keittiön runsaita antimia nauttimaan saapuvat laulaja Virpi Kätkä, tanssija-koreografi Mikko Ahti ja personal trainer Piia Koriseva.


Neljän tähden illallinen

Neljän tähden illallisen kokkaajat/vieraat viikon aikana. Kuva: MTV


Neljän tähden illallinen Subilla ma klo 20.30 neljänä iltana viikossa ma-to.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat