Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Aki Palsanmäki on aito kansanmies - Sekö meitä suomalaisia Suomen huutokauppakeisarissa viehättää?

Suomen huutokauppakeisari tulee olohuoneisiimme taas vanhojen tavaroiden kanssa.

11.10.2020 klo 7:05

Suomen huutokauppakeisari

Itse huutokauppakeisari eli Aki Palsanmäki. Kuva: Nelonen


Suomen huutokauppakeisarissa seurataan Aki ja Heli Palsanmäen Hirvaskankaalla sijaitsevan huutokaupan arkea sekä tavaroiden matkaa myyjiltä huutokaupan kautta uusille omistajille. Ohjelmassa tärkeässä roolissa on apuri-Markku, joka taikoo sun minkäkinlaista härveliä vanhoista tavaroista.Suomen huutokauppakeisari on suosittua tv-viihdettä. Mutta missä piilee ohjelman taika? Yksi syy voisi olla kansanomaisuus, jota joku voisi sanoa tavallisuudeksi. Siinä ei hienostella, eikä puhua tärkeitä, vaan ollaan juuri sellaisia kuin ollaan, tavallisia.


Pääkolmikon välinen sanailu on myös tuttua kuunneltavaa, johon voi samastua monessa kodissa. Yhden ja tärkeän osan viehätyksestä rakentavat vanhat tavarat.


Vanhat esineet kiinnostavat ja kenelläpä meistä ei niitä olisi pyörimässä nurkissa. Suomen huutokauppakeisari antaa varsin toimivia vinkkejä tavaroiden arvosta ja tässä toteutuu lause: "Toisen roska on toisen aarre".Suomen huutokauppakeisari

Aki ja Heli Palsanmäki sekä Markku ovat saaneet suomalaiset tv:n äärelle vuodesta toiseen. Kuva: Nelonen


Tällä kaudella Akin ja Helin kanssa käyvät kauppaa mm. The Voice of Finland -voittaja Markus Salo, mediapersoona Wallu Valpio, tubettaja Miska Haakana, ex-aikuisviihdetähti Henry Saari ja laulaja Meiju Suvas.


Uuden kauden ekassa jaksossa Popeda-yhtyeen Lacu Lahtinen myy vanhan kaupan irtaimistoa. Markku tuunaa kännykänkuoret, sahajauholla totta kai!


Suomen huutokauppakeisari Nelosella ti 13.10. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat