Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Äitienpäivän leffavinkit: Nämä kolme hyvin erilaista leffaa kruunaavat juhlapäivän!

Mother´s Day, Lupaus ja American Hustle ovat naisten tähdittämiä laatuleffoja äitienpäivänä.

2.5.2022 klo 15:34

Lupaus

Äitienpäivänä tarjolla mm. American Hustle, Lupaus tai Mother´s Day -elokuvat. Kuvat: Filmikamari, Ron Batzdorff, photocollage


Äitienpäivänä tarjolla on runsaasti leffoja. Valitsimme kolme leffaa, jotka ovat katsomisen arvoisia. Hyvää äitienpäivää!Lupaus

Laura Birn on yksi pääosatähdistä Lupaus-elokuvassa: Kuva: Filmikamari


Lupaus

Mona Moisio (Laura Birn) pääsee ylioppilaaksi keväällä 1939 ja hänen haaveissa on jättää kotitila ja lähteä opiskelemaan eläinlääkäriksi Osloon. Monan vanhempi sisar Anna (Karoliina Vanne) suunnittelee häitä ja perheen perustamista. Ruth Limnell (Hanna Lekander) opiskelee teologiaa yliopistossa.


Jokaisen nuoren naisen suunnitelmat menevät uusiksi, kun isänmaa kutsuu. He antavat lottalupauksen ja lähtevät Karjalan kannakselle talvisodan syttyessä.


Lupaus Hero su 08.05. klo 13.10Lupaus

Julia Roberts ja Jennifer Aniston Mother's Day -elokuvassa äitiyden kriiseilyissä. Kuva: Ron Batzdorff


Mother's Day

Haikeanromanttinen komedia seuraa erilaisia äitejä ja monenlaisia kriisejä äitienpäivän lähestyessä. Sandy (Jennifer Aniston) on eronnut hiljattain ja havaitsee itsetuntonsa rakoilevan. Miranda (Julia Roberts) on suosittu tv-juontaja ja uhrannut perhe-elämän uralleen - kunnes hänen teinivuosinaan adoptioon antamansa tytär ilmestyy tutustumaan äitiinsä.


Jesse (Kate Hudson) rakastaa etnistaustaista miestään niin paljon, että on katkaissut välinsä rasistiseen äitiinsä - jopa niin perusteellisesti. Bradley (Jason Sudekis) on leskeksi jäänyt kahden tyttären yksinhuoltajaisä, joka joutuu elämään lapsiensa kanssa ensimmäisen äitienpäivän ilman vaimoaan.


Mother's Day Sub su 08.05. klo 21


Lupaus

Jennifer Lawrence tähdittää American Hustle -leffaa. Kuva: Filmikamari


American Hustle

American Hustle on tositapahtumiin perustuva rikoselokuva FBI:n operaatiosta. Juoni on vetävä ja ihmetellä pitää, että tarina perustuu oikeaan elämään. Kaksi taitavaa huijaria pakotetaan töihin FBI:lle ja sotketaan näin New Jerseyn mafian ja paikallispolitiikan vaarallisiin kiemuroihin.


Leffassa tärkeän lisähöysteen laadukkaan näyttelijäntyön, sujuvan käsikirjoituksen ja jouhevan ohjauksen lisäksi antaa aito 70-luvun lopun ja 80-luvun tyyli - se on viety pieteetillä koko kuvamaailmaan. Autot, sisustus, kampaukset, meikit ja vaatetus - kaikki.


American Hustle Yle TV2 su 08.05. klo 22.16


Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat