Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Aistikas kuva julki! Mikko Leppilampi ja vauvaa odottava Beata-rakas juhlistivat 1-vuotishääpäivää

Mikko ja Beata Leppilammen häitä juhlittiin viime kesänä Hangossa.

14.8.2023 klo 11:21

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on monipuolinen näyttelijä ja esiintyjä. Hän tähdittää mm. Los Angelesin kuningas, Hautalehto ja Lahti 2001 -sarjoja. Kuva: Suomi24 Viihde


Näyttelijä, juontaja, laulaja, yrittäjä Mikko Leppilampi ja Beata Leppilampi viettivät viime kesänä hääjuhlaa Hangossa. Nyt vuosipäivän kunniaksi Beata Leppilampi on jakanut aistikkaan kuvan.


Tyylikkäässä mustavalkokuvassa pariskunta on kietoutunut toisiinsa sylikkäin. Mikko Leppilampi pitää Beataa hellästi takaa päin. Kädet ovat lomittain raskausvatsan päällä ja vihkisormukset näkyvät hyvin.


Beata kirjoittaa lyhyesti valkoisen sydän-emojin kanssa:

-13.8.2023Leppilampien perheeseen odotetaan perheenlisäystä. Mikko ja Beata Leppilampi (entinen Papp) saivat yhteisen Kaspian-pojan syksyllä v. 2021. Lapsi on Beata Leppilammen ensimmäinen. Mikko Leppilammella on teini-ikäinen Lilia-tytär aiemmasta liitosta Emilia Vuorisalmen kanssa.


Mikko Leppilampi jakoi Instagram-tilillään kuvia hääjuhlista v. 2022. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta. Häiden stailaus: @meventweddings, kuvat: @tamminenphotographyLue myös: Oi! Mikko Leppilampi harvinaisessa uusperhekuvassa - Mukana teini-ikäinen tytär ja 1-vuotias poika


Lue myös: Oho! Mikko Leppilampi jakoi isä-vauva -kuvan - Tarkkasilmäisiltä suora palaute: "On kyllä niin..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»