Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Aikuisen naisen joulukalenteri - Mari Perankoski antaa vertaistukea joulufanaatikoille

Komedia aikuisen naisen mielen, sielun ja kehon tilasta suhteessa jouluun.

1.12.2019 klo 8:01

Aikuisen naisen joulukalenteri

Kuva: Yle Kuvapalvelu.Maria (Mari Perankoski) on 47-vuotias hedelmöityshoitobiologi, joka seilaa jouluhulluuden ja vaihdevuosien ristiaallokossa. Maria ja hänen perheensä, johon kuuluu puuseppämies Rolle (Robin Svartström), teinitytär Netta (Lotta-Maria Heinonen) sekä äiti Tyyne (Pirkko Mannola) kulkevat perinteisten jouluvalmisteluiden kautta Linnanjuhliin ja pikkujouluihin, Rolle osallistuu spermadiilaukseen ja Maria tutustuu uuteen sielunkumppaniin.


Joulu on perinteikäs juhla, johon meistä useimmilla liittyy vahvoja tunteita. Sarjan parissa katsoja voi hengähtää hetkeksi, tunnistaa itsensä ja ehkä lempeästi nauraa omalle joulustressilleen. Tarinan tapahtumat sijoittuvat Turkuun, Suomen Joulukaupunkiin.


Aikuisen naisen joulukalenteri

Sarjassa koetellaan parisuhdetta ja perheen suhteita. Matka jouluaaton rauhaan on mutkikas, mutta lopulta se löytyy - sydämestä. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Rooleissa: Mari Perankoski, Robin Svartström, Pirkko Mannola, Lotta-Maria Heinonen, Alina Tomnikov, Petra Karjalainen, Karoliina Kudjoi, Hanna Gibson, Niklas Rautén. Ohjaaja: Lenka Hellstedt. Musiikki: Timo Hietala. Käsikirjoittaja: Anna-Maija Halonen.


Aikuisen naisen joulukalenteri Yle TV1:ssä.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat