Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Wautsiwau: Brittien suosituin talk show alkaa tv:ssä! The Graham Norton Show -vieraat huippunimiä

Hulvaton Graham Norton istuttaa sohvalleen julkkismaailman kirkkaimmat tähdet. Katso, ketkä ovat ekassa jaksossa mukana.

9.3.2020 klo 7:00

The Graham Norton Show

Dame Helen Mirren ja drag-queen RuPaul sanailevat keskenään Graham Nortonin vierassohvalla. BBC/Yle Yle KuvapalveluHauskaa ja älykästä viihdettä on luvassa, kun Graham Norton saa sohvalleen vieraaksi viihdemaailman kirkkaimmat tähdet ja onnistuu löytämään heistä uusia, yllättäviä puolia.


Yle alkaa esittää ohjelmaa sen tuoreimmasta eli 26. tuotantokaudesta alkaen. Jaksot on nähty Britanniassa syksyllä 2019.


The Graham Norton Show

Kuvassa sarjan juontaja Graham Norton. BBC/Yle Yle Kuvapalvelu


Norton on kotimaansa rakastetuimpia tv-kasvoja. Hänen nimeään kantava talk show on todellinen ikoni, ja sitä on tehty jo v. 2007 lähtien.


Ensimmäisessä Suomessa nähtävässä jaksossa Helen Mirren saa RuPaulilta oman drag-nimen. Helen Mirren on palkittu näyttelijä, joka teki mm. huikean Oscarin arvoisen roolisuorituksen The Queen-leffassa. RuPaul on ehkä länsimaiden kuuluisin drag-artisti, joka on tehnyt pitkää uraa esittävänä taiteilijana.


The Graham Norton Show

Ensimmäisen jakson vieraat: Dame Helen Mirren, RuPaul, Jack Whitehall, Simon Reeve ja musiikkivieras Alphabeat. BBC/Yle Yle Kuvapalvelu


Suomessa ehkä vähemmän tunnettu Jack Whitehall on Briteissä suosittu stand up -koomikko, joka kertoo ohjelmassa mm. millaista oli työskennellä Dwayne "The Rock" Johnsonin kanssa. Mukana myös TV-juontaja Simon Reeve sekä musiikkivieraana Alphabeat.


The Graham Norton Show Yle TV2 la 14.3. klo 21 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat