Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Voi ihanat! Tanhupallo ja Karvamato hiihtohommissa - Kiti Kokkonen riemastuttaa söpöillä videoilla!

Kiti Kokkonen on tehnyt hurmaavia videoita Tanhupallon talvisista seikkailuista someen.

14.1.2021 klo 12:00

Tanhupallo

Kiti Kokkosen Tanhupallo tuli suomalaisille tutuksi Putous-viihdeohjelmasta v. 2018. Kuva: MTV3


Näyttelijä Kiti Kokkosen luoma Tanhupallo jaksaa aina vain ihastuttaa. Alunperin Kokkonen loi Tanhupallon Putous-viihdeohjelman sketsihahmokisaan v. 2018. Tämän jälkeen olemme onneksi nähneet Tanhupalloa ja Karvamato-lemmikkiä Kokkosen tekemissä somejulkaisuissa.Nyt kun lunta on satanut enemmän kuin reilusti ja talviset hanget kutsuvat, myös Tanhupallo on lähtenyt hiihtämään. Mukaansa Tanhupallo on ottanut Karvamadon ja pahvilaatikollisen pehmoleluja. Ja toki näin someaikana Tanhupallo myös julkaisee hiihtovideot Instagramissa.


Ekassa videossa Tanhupallo hiihtää pienen matkan vetäen perässään pahvilaatikkoa, jossa on pehmoleluja. Videolla Tanhupallo toteaa pienen hiihtolenkin jälkeen:

-Onpa kiva hiihtää. Hiihtäminen on niin hyvää liikuntaa. Nyt pidetään tauko!


Näet videon painamalla sen keskeltä:Toisessa videossa onkin käynyt hassusti, ja Tanhupallo on kaatunut Karvamadon kanssa. Takana on hurjat 3 minuuttia hiihtoa ja nyt lumihanki kutsui. Muttei haittaa, Tanhupallo on hyvällä tuulella ja miettii positiivisesti, että seuraavana päivänä voi olla taas joku kiva juttu, vaikka kaakao tai pulkkamäki.Mukavia talvisia seikkailuja Tanhupallolle!

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat