Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Virtanen: Mulle on sanottu useamman kerran uran aikana, että tuon jälkeen sun on paha tehdä mitään

Ville Virtanen on kuullut tietäviä kommentteja esimerkiksi Turon ja Kotikadun Artun jälkeen.

28.12.2018 klo 11:00

Sorjonen

Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Ville Virtanen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Hymyhuulten Aki (Antti Raivio) ja Turo (Ville Virtanen) sketseistä. Onko sinun tarvinnut työstää sitä, että jäät jonkun roolin vangiksi katsojien silmissä?

- Kuulemma, mutta ei, Virtanen hörähtää ja jatkaa:

- Kyllä mulle on useamman kerran sanottu uran aikana, että tuon jälkeen sun on paha tehdä mitään. Näin on käynyt esimerkiksi Turon ja Kotikadun Artun jälkeen. Ihmisten muisti on kuitenkin aika lyhyt. Se on about 3 kk sen jälkeen kun se on tehty, niin seuraava on jo kiinnostavampi.


Sorjonen

Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Nuorelle näyttelijälle riittää neuvojia ja oman uran suunta on herkkä asia. Miten Virtanen neuvoisi roolivalinnoissa nuorta näyttelijää?

- Ehkä huonoin neuvo, jonka nuorelle näyttelijälle voi antaa on se, että pitää takoa, kun rauta on kuuma. Sanoisin niin päin, että ensin kannattaisi opetella takomaan ja sit takoa, kun rauta on kuuma. Se sepän ammatti on kuitenkin tärkeämpi kuin se rauta, että mitä sillä raudalla tekee.


- Tämä on kestävyyslaji. Jos tekee työnsä hyvin, eikä arvota sitä, että tämä on tärkeämpi rooli kuin tuo, oli se sitten Aki ja Turo, Vinoshow tai Kotikatu tai Sorjonen tai Säädyllinen murhenäytelmä tai Sovinto - ne on kaikki ihan yhtä tärkeitä. Luulen, että ihmiset aistivat loppujen lopuksi sen, miten paljon satsaa. Kaikkeen pitää mennä all in, se tekee sen, että ihmiset jaksavat katsoa.


Ville Virtanen mukana Sorjosen 3. kaudella ja mm. ruotsalaisessa elokuvassa Kohtauksia yössä Yle Teema & Fem ke 16.1.2019.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat