Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Viime vuonna happea haukannut mediapersoona Alma Hätönen: “Vaikka tekee virheitä, on ainakin…”

Radio- ja tv-juontaja Alma Hätönen, 32, on oppinut luottamaan intuitioonsa.

3.10.2022 klo 9:00


Alma Hätönen

Alma Hätönen on radio- ja tv-juontaja. Kuva: MTV3


Viime vuoden lopulla erilaisiin energioihin vahvasti uskova Alma Hätönen pyysi universumilta uutta suuntaa elämäänsä, ja jättäytyi hetkeksi pois työelämästä. Saman tien soi puhelin, ja aukeni mahdollisuus TTK-parketille.


Tankotanssia lukuunottamatta Hätösellä ei ole tanssitaustaa. Teininä aloitetut tunnit lajin parissa tyssäsivät aina siihen, ettei hän pysynyt pidempään tanssia harrastaneiden perässä treeneissä ja lannistui tästä.


-Tottakai on kiva oppia tanssia, mutta sen lisäksi toivon jotain ytimestä kumpuavaa rohkeutta. Semmoista tunnetta, että pystyy seisomaan täysin ylpeänä ja omana itsenään. Vaikka tekee virheitä, on ainakin antanut kaikkensa, Hytönen kertoi lehdistötilaisuudessa ennen ohjelman alkua.

Alma Hätönen

Alma Hätönen ja tanssinopettaja Aleksi Seppänen juhlavissa tunnelmissa. Kuva: MTV3

Tanssiopettaja Aleksi Seppänen on ollut enemmän kuin tyytyväinen uuteen oppilaaseensa.

-Alma on innokas, motivoitunut, sitoutunut ja päättäväinen periaatteenaan jos ryhdytään, niin sitten tehdään. Nämä kaikki asiat summattuna ovat valtava vahvuus parketilla, Seppänen hehkuttaa.


Alma Hätönen jakoi ekan tanssin jälkeen tämän mustavalkokuvan yhdessä opettajansa Aleksi Seppäsen kanssa Instagram-tilillään. Hätösen tyyli on saanut vaikutteita Audrey Hepburnista.Hätönen paljasti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa su 2.10., että viikko on ollut hänelle erityisen rankka. Omalla Instagram-tilillään hän kertoi, että rakas perheenjäsen on Jorvin sairaalassa ja tila on vakava.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV:llä su klo 19.30 ja MTV Katsomo, Tanssikupla MTV Katsomo

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»