Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Vain elämää: Anssi Kela paljastaa yölliset menot kameroiden sammuttua: "Pienemmällä porukalla..."

Anssi Kela oli yksi tämän kauden Vain elämää -tähdistä.

26.11.2021 klo 8:00

Anssi Kela

Anssi Kela on muusikko ja laulaja, joka tekee laulunsa todellakin alusta loppuun. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Anssi Kela on monipuolinen artisti, laulaja-lauluntekijä, muusikko, tuottaja, kirjailija ja entinen autourheilija. Kelan debyyttialbumi Nummela on yksi Suomen myydyimmistä kotimaisista albumeista.Artisti on palkittu useilla Emma-palkinnoilla. Hän on myös kilpaillut Formula 3 -luokan SM-sarjassa.


Mikä Vain elämää -leirillä oli parasta?

- On tosi vaikea nimetä yksittäistä hetkeä. Eka asia, joka tulee mieleen on yleinen fiilis. Se leiriytyminen, yhteenkuuluvuus ja kaveruuden ilmapiiri. Oma päivä oli sellainen, jonka tulen muistamaan koko ikäni. Ne yllätykset, jota kollegat mulle järjesti oli sellaisia, joita ei tule unohtamaan. Tuli jopa liikutuksen tunteita.


Anssi Kela

Tuure Kilpeläinen veti Kelan Nummela-biisistä oman versionsa Vain elämää -ohjelmassa. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Oletko tullut läheiseksi / ystävystynyt jonkun kanssa ohjelman aikana?

- Tuuren (Kilpeläinen) kanssa olin ollut aiemmin tekemisissä, muttei hänkään kuulunut kaveripiiriin. Meillä on oma ryhmä whatsappissa, mutta muodostuuko pitempiä ystävyyssuhteita, se nähdään vuosien päästä. Ryhmädynamiikat on mielenkiintoisia, kun eri genreistä erilaisia artisteja kootaan yhteen. Siinä muodostuu syvä luottamuksen ja rakkaudellinen ilmapiiri. Ei tarvitsisi kuin yhden tyypin, jota ei tajuaisi, se voisi pilata tunnelman. Kaikkien kanssa tuli juttuun.


- Parhaimmillaan ohjelma on, kun unohtaa kamerat. Koko ajan tiedostin, että ollaan tekemässä tv-ohjelmaa, silti en halunnut esittää mitään. Annoin itseni olla sellainen kuin olen. En jäänyt itselleni kiinni feikkaamisesta, en tehnyt showta kameralle. Olin omana itsenäni, enkä vetäytynyt naamion tai imagon taakse.


Anssi Kela

Anssi Kela saapui Vain elämää -kuvauksiin näyttävästi Ritari Ässän autolla. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Miten nollasit kierrokset VE päivän jälkeen?

- Yleensä keräännyttiin pienemmällä porukalla baarinurkkaukseen, kokoonpano vaihtui aina hieman. Usein oli Pyhimys, minä ja muu jengi vaihtui. Me oltiin aina vähän pidempään, oli pientä jutustelua. Ei järjestetty bileitä kuvausten jälkeen. Nukkumaan about kahden aikaan. Sitä käy kierroksilla, niin ei ole mahdollista mennä suoraan nukkumaan.


Miten kotiintulo sujui?

- Kun tuli kotiin, niin ei ollut fiillistä, että olisi ollut fyysisesti tai henkisesti raskasta. Kun lähdin kotimatkalle, niin tuntui olevan hyvin virtaa. Mutta kyllä parin viikon ajan väsytti kyllä, ja nukuin paljon. Koko ajan prosessori kävi ylikierroksilla ja olin tosi väsynyt leirin jälkeen.


Anssi Kela

Vain elämää -jengi: Anssi Kela, Arttu Wiskari, Chisu, ABREU, Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika, Suvi Teräsniska ja Pyhimys. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Mikä on ollut elämässäsi merkittävin näkemäsi keikka, miksi?

- Ekana tulee mieleen suuren esikuvani Springsteenin stadionin keikka, joka kesti yli 4 tuntia. Kaupungilta oli annettu takaraja, niin se meni ylipitkäksi joka suhteessa. Se oli jännä keikka, kun tuntuu, että 4 tuntia on liian pitkä, mutta se vaan parani koko ajan. Oli kollektiivinen fiilis, ymmärrettiin, että oli tapahtumassa jotain spessua. 4 tuntia kestävä keikka piti otteessaan.


Vain elämää: Yllätysbiisit ja Vain elämää: Pelastakaa lapset pe klo 20 Nelosella ja Ruudussa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat