Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uusi tv-sarja: Bullets - Yksi kalleimmista suomalaisista tv-sarjoista alkaa - Takana Silta-tiimi

Aikaisemmin C Morella nähty jännityssarja alkaa nyt MTV3:lla. Rooleissa: Krista Kosonen, Sibel Kekilli (mm. Game of Thrones) ja Tommi Korpela.

10.1.2020 klo 7:00

Bullets

Bullets-sarjan esittelykuva. Kuva: MTV3


Pieleen menneen huumeratsian jälkeen peitetehtäviin erikoistunut rikostutkija Mari Saari (Krista Kosonen) soluttautuu terroristiyhteyksistä epäillyn turvapaikanhakijan Madina Taburovan (Sibel Kekilli) lähipiiriin.


Tehtävä vie Saaren yhä syvemmälle valheiden verkkoon, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Tutkinnan edetessä asettaa Saari itsensä hengenvaaraan – ja samalla Helsinki on suuremmassa vaarassa kuin koskaan.


Tiivistunnelmaisessa tv-sarjassa pääosissa Krista Kosonen, Sibel Kekilli, Tommi Korpela, Outi Mäenpää ja Jani Volanen. Sarjan on tuottanut Silta ja Millenium-trilogian tuottajat. Noin 5 miljoonan euron budjetilla tehty Bullets on yksi kalleimmista kotimaisista rikossarjoista.


Bullets

Krista Kosonen nähdään vaihteeksi tv-sarjassa, hyvä! Kuva: MTV3


Bullets

Kansainvälinen stara Sibel Kekilli on nähty suomalaisessa tv:ssä Game of Thrones -hittisarjassa. Kuva: MTV3


Kausi 1, 1/10. Pakolainen. Sosiaalivirkailijana esiintyvä poliisi soluttautuu vastaanottokeskukseen. Huumekuriiri saapuu turvapaikanhakijana Suomeen. Salakuljettaja on vain ensimmäinen salaperäisen tulokkaan monista valeasuista.


Bullets (12) alkaa MTV3:lla ma 13.01. klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat