Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Uusi tv-sarja arkisin: Suosittu Shakespeare & Hathaway väistyy, Kadonneen kirjeen arvoitus alkaa

Entä jos tärkeä kirje, jonka lähetit, ei olisi päässytkään koskaan perille? Arki-iltapäivisin pääsemme ratkomaan Kadonneen kirjeen arvoitusta.

14.5.2020 klo 7:00

Kadonneen kirjeen arvoitus

Kadonneiden kirjeiden parissa pyörii Norman Dorman (Geoff Gustafson), Shane McInerney (Kristin Booth), Oliver O'Toole (Eric Mabius) & Rita Haywith (Yan-Kay Crystal Lowe). Yle KuvapalveluUusi viehättävä draamasarja vie maailmaan, jolloin kirjoitettiin ihan oikeita kirjeitä. Samalla se on sukellus monenkirjavien ihmiskohtaloiden, katkenneiden ihmissuhteiden ja välillä myös rikosten maailmaan.


Amerikan postilaitoksessa on piskuinen osasto, Kadonneiden kirjeiden virasto, joka paneutuu koko sydämellään toimittamaan perille kirjeitä, jotka ovat jääneet matkan varrelle. Kolmen hengen tiimi, Oliver, Rita ja Norman, puhaltavat yhteen hiileen, mutta pomo suhtautuu ylenkatseella koko touhuun ja pitää sitä tehottomana.


Shane kiiruhtaa ensimmäiseen työpäiväänsä postilaitoksella. Perillä hän huomaa , että hänet on erehdyksessä sijoitettu väärään paikkaan, nimittäin kadonneiden kirjeiden osastolle. Miten Shane sulautuu joukkoon, entä onko hän sittenkin tullut jäädäkseen?


Kadonneen kirjeen arvoitus

Toimittamatta jääneiden kirjeiden osastoa johtaa täysin asialle omistautunut Oliver O'Toole apulaistensa kanssa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Kaikkien yllätykseksi tämä joukko onnistuu ratkaisemaan ensimmäisen yhteisen tehtävän. Matkalle jäänyt kirje toimitetaan perille. Mutta voivatko Oliver ja kumppanit pelastaa orastaneen ihmissuhteen vielä vuoden viiveellä?


(Lost Letters Mysteries, S1-3, Kanada 2013-15)


Kadonneen kirjeen arvoitus Yle TV1 alkaa to 14.5., nähdään arkisin ma-pe klo 17.10

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat