Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Uusi aluevaltaus! Mikko Leppilampi ryhtyi pesulabisnekseen - Näin paljon suosikkijuontaja omistaa

Talouselämä uutisoi, että Leppilampi on ryhtynyt pesulayrityksen osaomistajaksi.

19.1.2021 klo 9:54

Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on suosittu juontaja, näyttelijä ja muusikko sekä yrittäjä. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiNäyttelijä, juontaja ja yrittäjä Mikko Leppilampi hyppäsi mukaan uuteen bisnekseen. Hän hankki yhdessä tutun yrittäjäporukan kanssa helsinkiläisen pesula- ja tekstiilivuokrausyhtiö Oy Pesu Ab:n.


Ala voi tuntua yllättävältä valinnalta Leppilammelle. Mikko Leppilampi perustelee päätöstään Talouselämän haastattelussa:

-En yritä esittää, että olisin pesula-alan ammattilainen. Päädyin tähän sen kautta, että minua kiehtoo, miten pystyn käyttämään leipätyön kautta tulleen näkyvyyden ja kontaktiverkoston yrittämisessä.


-Tämän päivän moderni yrittäjyys tarvitsee näkyvyyttä ja nimenomaan suoria henkilökohtaisia kontakteja. Niitä minulle on ehtinyt vuosien varrella syntymään, Leppilampi kertoo Talouselämälle.


Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi nähdään tällä hetkellä tv:ssä mm. Ivalo tv-sarjassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Mikko Leppilammella on yrittäjäkokemusta jo ennestään. Hän tekee oman ML Entertainment -yhtiönsä kautta näyttelijän- ja juontajantyönsä. Talouselämä kertoo, että tällä hetkellä Leppilampi on myös mukana Helsingin Kalasatamaan suunniteltavan tapahtumakeskittymän kehitys- ja operaattoriyhtiöissä sekä Kainuun Hyrynsalmelle nousevan matkailukonsepti Uggo Resortsin taustayhtiössä.


Leppilampi haluaa ravistella käsityksiä yrittäjyydestä ja kannustaa nuoria rohkeaan ja yrittäjyyteen.

-Yrittäjyys ei ole yksin puurtamista hinnalla millä hyvänsä - se on innovatiivista, luovaa ja elämäntapa.

-Ei ole kiveen kirjoitettu, että nyt olen perustanut yhden yrityksen, ja se on tällä alalla, ja sillä mennään maailman tappiin asti. Välillä voi ottaa pari askelta eteen ja pari taakse, ja lopulta kirkastuu, miten jatketaan, Leppilampi analysoi.


Itä-Helsingissä sijaitseva Pesu on 90-vuotias perheyritys, joka vaihtoi omistajaa aiemman yrittäjän jäädessä eläkkeelle. Leppilammen osuus yhtiöstä on kymmenen prosenttia.Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi on suosittu juontaja, joka astuu taas estradille helmikuussa Talent Suomi -viihdeohjelmassa. Tuomareina Ernest Lawson, Krista Siegfrids, Jorma Uotinen ja HP Parviainen. Kuva: MTV3


Pesulan sekä majoitus- ja ravintola-alan lisäksi Mikko Leppilampea työllistävät tällä hetkellä monet tv-työt. Mies nähdään mm. uusissa kotimaisissa Ivalo ja Karkurit tv-sarjoissa. Myös Talent Suomi pyörähtää käyntiin helmikuussa.


Talent Suomi alkaa MTV3:lla su 7.2. klo 19.30 alkaen

Katso kaikki tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Talouselämä

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Mikko Leppilampi
Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»