Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Uransa sössinyt ex-huumehörhö saa uuden sauman - Liekeissä -leffa ja loistava Bradley Cooper TV:ssä

Liekeissä-leffan tunnuslause on: "Älä aliarvioi miestä, jolla on kaikki pelissä."

1.8.2023 klo 7:12

Liekeissä

Bradley Cooper on Hollywood-tähti, jonka yksi menestysleffa on miehen itsensä ohjaama A Star is Born - Tähti on syttynyt. Kuva: Nelonen Media


Liekeissä (Burnt) on tarina amerikkalaiskokki Adam Jonesista (Bradley Cooper), joka on sössinyt uransa Pariisissa ja heittäytynyt huumeiden matkaan. Adam Jones oli hyvinä aikoinaan maailmankuulu keittiömestari ja kahden Michelin-tähden mies, jolla oli rahaa, mainetta, tyttöystävä - ja huumeongelma.


Nyt raitistunut kokki lähtee Lontooseen ja yrittää aloittaa kaiken alusta - ja saada himoitun kolmannen Michelin-tähden. Kokki taivuttelee ystävänsä palkkaamaan itsensä ravintolan keittiömestariksi. Hän saa värvättyä avukseen tunnetun ranskalaiskokin (Omar Sy), jonka uran hän aikoinaan pilasi sekä kokki-yksinhuoltajaäiti Helenen (Sienna Miller).


Menneisyys kuitenkin vainoaa miestä yhä, eikä keittiössäkään vältytä rajuilta yhteentörmäyksiltä.


Liekeissä

Säpinää keittiössä? Kokkeina Helene (Sienna Miller) ja Adam (Bradley Cooper). Kuva: Nelonen Media


Leffassa on upea näyttelijäkattaus. Bradley Cooper muistetaan A Star is Born - Tähti on syttynyt -elokuvasta alkoholisoituneena kantritähtenä. Leffa oli Cooperin esikoisohjaus ja todellinen menestyspätkä. Nyt Cooper on kokki, joka tarvitsee toisen mahdollisuuden.


Sienna Miller on uskottava kokkina, joka yrittää yhdistää uran ja yksinhuoltajuuden. Omar Sy on sympaattinen ranskalaisnäyttelijä. Sivurooleissa vilahtavat myös upeat ladyt: Emma Thompson ja Uma Thurman.


Liekeissä
Kuva: Nelonen Media


Katso leffatraileri:


Katso leffan ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»