Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV:ssä: A Star Is Born - Lady Gaga ja Bradley Cooper muhinoivat & musisoivat huippuleffassa!

A Star Is Born voitti Oscarin musiikistaan. Lady Gagasta tuli ensimmäinen henkilö, joka sai Oscar-, Grammy-, BAFTA- ja Golden Globe -palkinnot saman vuoden aikana.

15.1.2023 klo 7:23

A Star Is Born

Jackson Maine (Bradley Cooper) ja Ally (Lady Gaga) rakastuvat musiikin maailmassa. Kuva: Sub


Kokenut muusikko Jackson Maine (Bradley Cooper) löytää taiteilija Allyn (Lady Gaga), jolla ei mene hyvin. Ally on lähes luopunut unelmastaan menestyä laulajana, mutta Jack saa houkuteltua artistin parrasvaloihin.


Allyn ura lähtee nousukiitoon, mutta pariskunnan suhde alkaa rakoilla. Jack on kovilla, hän käy jatkuvaa taistelua omien sisäisten demoniensa - ja erityisesti kuningas alkoholin - kanssa.


A Star Is Born

A Star Is Born elokuva nostatti huhut, että Lady Gagalla ja Bradley Cooperilla olisi sutinaa oikeassakin elämässä. Kuva: Sub


Elokuva sai kahdeksan Oscar-ehdokkuutta ja se voitti Oscarin parhaasta alkuperäiskappaleesta Shallow. Elokuvan soundtrack toi Gagalle neljä Grammy-palkintoa, Oscar-palkinnon sekä BAFTA-palkinnon. Gaga sai myös elokuvan parhaan naispääosan Golden Globe -palkinnon.


Voittojen myötä Lady Gagasta tuli ensimmäinen henkilö, joka sai nämä kaikki edellä mainitut palkinnot saman vuoden aikana.


A Star Is Born

Bradley Cooper esikoisohjaus oli menestys ja se voitti Oscarin kauniista Shallow-kappaleestaan. Kuva: Sub


Elokuva on Bradley Cooperin esikoisohjaus, hän oli myös tuottamassa ja käsikirjoittamassa elokuvaa sekä esitti miespääosan.


USA 2018.


A Star Is Born MTV3 ja Sub.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»