Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

TV-leffa Miami - Krista Kosonen yllättää seksikkäänä tanssijana - Sähäkkä ja kaunis leffa on pop!

Miami-leffassa show-tanssija lähtee tien päälle ujon pikkusiskon kanssa, mutta menneisyys ei päästä otteestaan.

26.12.2021 klo 9:00

Miami

Vimmainen ja säteilevä Angela (Krista Kosonen) pistää menemään show-tanssijana. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Eräänä iltana toisistaan erillään kasvaneet sisarukset show-tanssija Angela (Krista Kosonen) ja 19-vuotias pikkukaupungin tyttö Anna (Sonja Kuittinen) tapaavat toisensa.


Valovoimaisen Angelan elämä kimaltelee klubien ja yökerhojen lavoilla. Aikuisuuden kynnyksellä arkaileva Anna etsii vielä paikkaansa maailmassa. Anna ei voi vastustaa kiehtovaa isosiskoaan, vaan glitter, glamour ja isosiskon karisma vetävät häntä puoleensa.Angela saa houkuteltua Annan mukaansa tanssikiertueelle hämärille lavoille ja neonvaloissa kylpeviin klubeihin. Vimmaisen ja säteilevän Angelan kanssa on hauskaa, mutta Anna ei tiedä, että Angela on suurissa vaikeuksissa. Menneisyys ei päästä otteestaan. Kiertueesta tuleekin pakomatka.


Miami

Show-tanssija Angela käy matkaan ujon pikkusiskon Annan kanssa. Pääosissa Krista Kosonen ja Sonja Kuittinen. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Zaida Bergrothin ohjaama Miami (2017) on tarina kahdesta naisesta tässä ajassa. He eivät ole tyypillisiä sankareita, äitejä, vaimoja tai edes tyttöystäviä. He ovat ennen kaikkea ihmisiä, joilla on menneisyys, hillitön nykyisyys ja epävarma tulevaisuus. Heillä on vaikeuksia, mutta samalla kova halu ja kyky pelastaa itse itsensä ja toisensa.


Miami

Show-tanssija Angela (Krista Kosonen) nauttii parrasvaloissa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Miami (12) Yle Teemalla ti 28.12. klo 12.00

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: Filmikamari


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat