Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tv-kasvo Sergey Hilman saa rajua kritiikkiä kauneusleikkauksistaan - Tämä eka operaatio jo teininä!

Marko Björs - Rakkauden seikkailu -sarjan Sergey Hilman kertoi kuulumisensa MTV Uutisille.

25.5.2022 klo 14:08

Sergey Hilman

Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelmassa Björs etsii itselleen kumppania. Kuva: discovery+


Marko Björs - Rakkauden seikkailu -ohjelmasta tutun Sergey Hilmanin polku kiusatusta maahanmuuttajasta unelmaansa toteuttavaksi tv-kasvoksi on ollut vaiherikas.Sergey Hilman Pariisissa, kuva Hilmanin Instagramista:Hilman muutti Venäjältä Itä-Suomeen alakouluikäisenä. Hilman kertoi alun hankaluuksista MTV Uutisille.

-Alkuni Suomessa oli haastavaa, kun en puhunut kieltä ja olin käytännössä yksin ilman ystäviä keskellä ei mitään, Hilman muistelee MTV Uutisille.


-Vastaanotto muiden lasten puolesta oli valitettavasti huono, sillä 6. luokkalaiset osaavat olla jo aika ilkeitä toisilleen niin halutessaan. Itä-Suomessa myös rasismi oli aika kovaa venäläisiä kohtaan. Jäin luokalle, mutta se auttoi minua oppimaan suomen kielen paremmin.


Sergey Hilman on näyttelijä, laulaja, malli ja arkkitehti, tässä mustaan nahkaan verhoutuneena, kuva Hilmanin Instagramista:
Hilman kertoo kohdanneensa koulutaipaleellaan myös valitettavia asioita, jotka eivät sinne kuulu.

-Olen kuullut homottelua, huutelua ulkonäöstäni ja aksenttiani on matkittu. Enää nuo kommentit eivät tunnu miltään, mutta nuorempana ne tuntuivat todella ikävältä.


Kiusaaminen oli myös fyysistä ja Hilman muistelee MTV:lle yhtä erittäin ikävää tapausta:

-Tulin kerran illalla 14-vuotiaana ystäväni luota kotiin, kun kadullamme oli vastassa 9. luokkalaisia pesäpallomailat kädessä. Yksi heistä alkoi lyödä minua. Muistan sen edelleen pelottavana päivänä.


Sergey Hilman Milanossa, kuva Hilmanin Instagramista:
17-vuotiaana Hilmanin elämässä tapahtui suuri menetys, kun hänen erittäin läheinen isäpuolensa menehtyi yllättäen.

-Hänen menettämisensä oli elämäni kamalin päivä. Minulla ja äidilläni meni silloin käytännössä kaikki alta, sillä isäpuoleni toi myös "leivän pöytään".


Teini-ikäinen Hilman piti tuolloin huolta äitinsä lisäksi myös perheen taloudesta.

-Hoidin äitiäni samaan aikaan, kun kävin koulua. Jouduin myymään koko omaisuutemme, koska äitini ei pystynyt siihen itse. Se sai minut ajattelemaan, että elämä voi loppua milloin vain.


Sergey Hilman Etelä-Afrikassa, kuva Hilmanin Instagramista:
Lapsuuden kokemusten myötä Hilman ymmärsi, että omia unelmia täytyy alkaa tavoitella välittömästi, eikä sitten joskus. Hänen kohdallaan se tarkoitti kouluttautumista ja matkustelua.

-Se asenne ja elämänfilosofia ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ihmisen tulisi ottaa pikavippi ja lähteä saman tien reissuun. Tee töitä kovasti, säästä ja lähde sitten jos siltä vielä tuntuu, tradenomiksi valmistunut Hilman painottaa.


Sergey Hilman Chaniássa, kuva Hilmanin Instagramista:Hilman kertoo käyneensä yli 50 maassa. Hänen pääharrastuksensa on matkailu ja mies käy noin kerran kuukaudessa jossakin. Hilman teetti ensimmäisen kirurgisen operaationsa 19-vuotiaana, kun otsaa pienennettiin.

-Monet kysyvät minulta kuka matkani tai kirurgiset toimenpiteeni oikein kustantaa. Olen saavuttanut kaiken kuitenkin omalla työlläni, Hilman painottaa MTV Uutisille.


Marko Björs - Rakkauden seikkailu TV5

Katso tv-ohjelmien ajat Telsu.fi


Lähde: mtv.fi

Suomi24 Viihde

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat