Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

TTK:sta tippunut Mikael Gabriel tilittää: "En missään nimessä tiennyt, että mihin soppaan mä..."

Mikael Gabriel kisasi Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa yhdessä Salatut elämät -draamasarjasta tutun Tiia Elgin kanssa.

4.10.2021 klo 11:45

Mikael Gabriel

Kunnianhimoinen Mikael Gabriel ei halua tehdä puolivillaisesti mitään. Muutama vuosi sitten räppäri hurahti täysillä golfiin, jossa hän nykyään myös kilpailee. Kuva: KKM


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin upeita tansseja - ja yksi pudotus. Mikael Gabriel ja Tiia Elg jättivät kisan kauden neljännessä pudotuksessa.


Mikael Gabrielilla on vahva urheilutausta, hän on harrastanut mm. jalkapalloa, salibandya, painia ja karatea. Muutama vuosi sitten räppäri hurahti täysillä golfiin, jossa hän nykyään myös kilpailee. Voitonhimo löytyy miehestä sisäänrakennettuna ominaisuutena.


Gabriel avaa tunnelmiaan ohjelmassa pudotusuutisen jälkeen:

-Tämä on ollut hyvin opettavainen matka ja todella, todella, todella siisti. En missään nimessä tiennyt, että mihin soppaan mä hyppään mukaan, mutta olen niin iloinen, että suostuin tulemaan tähän. Olen antanut kaikkeni.


Mikael Gabriel

Mikael Gabriel ja Tiia Elg. Kuva: KKM


Mikael Gabriel kertoi lähtemisestään TTK-kisaan elokuussa pidetyssä lehdistötilaisuudessa. Mitä pelkäät kisassa eniten?

- Koen kaiken haasteelliseksi. Mutta en jännitä enää esim. keikoilla, mulla on itseluottavainen olo. Tiedän, mitä mä teen ja tiedän, mihin mä pystyn. Jos mä epäonnistun tässä kisassa, niin se on täysin mun omaa välinpitämättömyyttä treenaamiseen. Siihen en todellakaan pyri, vaan haluan antaa kaikkeni.

-Olen hyvässä fiiliksessä, tosin tässä ei voi rikkoa mailoja, eikä mitään, jos epäonnistuu. En tiedä, miten sen sitten näyttää, MG viittaa golf-harrastukseensa.


MG ja Tiia Elg tunteikkaan rumban pyörteissä TTK:ssa. Kuva Tanssii Tähtien Kanssa Instasta:MG:n kumppani on Triana Iglesias ja pariskunnalla on yhteinen lapsi. Miten vaimo reagoi TTK-kisaan?

- Vaimo sanoi, että se on rankka kokemus. Hän ollut Norjan samassa ohjelmassa, joten ei tarvinnut hirveästi selitellä, jos nyt on vähän pitkiä päiviä, eikä välttämättä ole ihan paras fiilis, kun tulee himaan tai jaksa hymyillä.

- En usko, että tulen ihan cha-cha-chaa fiiliksillä kotiin, mutta eihän sitä koskaan tiedä, MG pohti tiukan treenikauden vaikutuksia kotielämään.


Mikael Gabrielin kumppani on norjalainen näyttelijä, juontaja ja malli Triana Iglesias. Kuva Trianan Instagramista:Mikä on ollut omassa elämässäsi sykähdyttävin tai mieleenpainuvin tanssi?

- Omer Bhatti, jota on tituleerattu Michael Jacksonin pojaksi. Hän on norjalainen jäbä, joka tanssii kuin MJ. Ehkä Michael Jackson on eka stara, jota kattoi että wow, miten joku pystyy liikkumaan noin ja keksimään uusia juttuja. Tai Chris Brown on iso tanssityyppi. Olen käynyt katsomassa myös myös balettia, mutta nautin Brownin takaperinvoltista enemmän kuin baletista.


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»