Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Transport - Päärooleissa 3 naista: Emmi Parviainen, Pirkko Hämäläinen, Maria Heiskanen

Kotimainen Transport vie ruokaväärennösten, talousrikosten ja rahanpesun maailmaan.

26.3.2022 klo 7:00

Transport

Transport-draamasarjan pääosissa Pirkko Hämäläinen, Emmi Parviainen ja Maria Heiskanen. Tekele Productions Oy / Yle


Helsinkiläisen päiväkodin ruoasta löytyy mikrosiru. Nuori toimittaja Johanna (Emmi Parviainen) alkaa selvittää, miten siru on voinut päätyä suurkeittiöön. Johanna haluaa jatkaa tutkimuksia keinolla millä hyvänsä, jopa Suomen rajojen ulkopuolella ja vastoin esimiehensä päätöstä.


Pitkän linjan pankinjohtaja Marianne (Pirkko Hämäläinen) tekee yhden huonon lainapäätöksen. Virheen peittely johtaa toiseen ja pian Marianne on pinteessä. Noheva pankinjohtaja alkaa etsiä ulospääsyä - ja tekee sen aivan omilla ehdoillaan.


Transport

Johanna Vainikainen (Emmi Parviainen) alkaa tutkia mystistä mikrosirua. Kuva: Sami Kuokkanen / Tekele Productions Oy / Yle


Korvolan perheellä ei ole enää isää. Rajaeläinlääkärinä toimineen Erikin katoaminen veneilyonnettomuudessa on repinyt äidin (Kaija Pakarinen) ja kaksi aikuista lasta (Arttu Kapulainen ja Ulla Raitio) erilleen toisistaan. Jokainen suree ja etsii vastauksia tapahtuneeseen tahoillaan. Katoamistapaus ei jätä myöskään vakuutustutkijaa (Maria Heiskanen) rauhaan.


Transport

Pirkko Hämäläinen tekee sarjassa upean roolityön pankinjohtaja Marianne Rautiaisena. Kuva: Maarten De Bouw / Tekele Productions Oy / Yle


Sarjassa nähdään edellä mainittujen näyttelijöiden lisäksi mm. Ville Virtanen, Antti Virmavirta, Pertti Sveholm, Jukka Puotila ja Pekka Strang.


Transport Yle Areena


Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»