Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö tämän? TVOF-finalistit: Sateenkaariperheen tyttö, kirkkokuorolainen, oopperalaulaja...

The Voice of Finland -finalistit esittäytyvät. Yleisö äänestää, kuka voittaa kymppikauden! Lavalle nousevat myös Haloo Helsinki! ja Samu Haber.

23.4.2021 klo 7:00

The Voice of Finland

TVOF-finalistit, kuva: Nelonen, kollaasi: Photocollage


The Voice of Finland -finalistit ovat: Maija Vilkkumaan tiimistä Ira Mikkonen, 26, Juha Tapion tiimistä Kalle Virtanen, 33, Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimistä Milla Kotilainen-Dwyer, 18, ja Redraman tiimistä Elise-Juliette, 16. He laulavat perjantaina suorassa finaalilähetyksessä.


The Voice of Finland

Elise-Juliette. Kuva: Nelonen


Vantaalainen Elise-Juliette, 16, on sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Musiikin harrastaminen alkoi kiinnostuksesta musiikkivideoihin, joista Elise-Juliette otti mallia tanssimiseen. Pikkuhiljaa kasvoi myös kiinnostus laulamiseen.


Elise-Juliette käy joka sunnuntai kirkossa ja laulaa kirkon kuorossa. Hänen isänsä on muuttanut Suomeen opiskelemaan Kamerunista ja äiti Namibiasta. Elise-Juliette on itse syntynyt Suomessa.

The Voice of Finland

Kalle Virtanen. Kuva: Nelonen


Kalle Virtanen, 33, Vantaalta työskentelee oopperalaulajana sekä freelancemuusikkona. Kalle on tehnyt myös käännöksiä ooppera- ja musikaalimusiikista.


Kalle kertoo kokeneensa äänenmurroksen jo varhain ja oli jo 12-vuotiaana ääneltään aikuinen. Lauluääni toikin hänelle yläasteella lempinimen Mr. Voice. Kallen puoliso on ammatiltaan pianisti ja säveltäjä.

The Voice of Finland

Milla Kotilainen-Dwyer. Kuva: Nelonen


Lukiolainen Milla Kotilainen-Dwyer, 17, asuu Helsingissä. Milla syntyi Australiassa ja muutti 3-vuotiaana Suomeen. Milla rakastaa vocaloid genren musiikkia, joka on motivoinut häntä myös japanin kielen opiskeluun.


Milla harrastaa pianon ja viulun soiton lisäksi japanilaisten biisien kääntämistä YouTube-kanavalleen.

The Voice of Finland

Ira Mikkonen. Kuva: Nelonen


Ira Mikkonen, 26, on Tampereelta ja opiskelee yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi. Ira on aiemmalta koulutukseltaan hevosharrasteohjaaja ja hänellä on oma hevonen. Myöhemmin Ira haluaisi yhdistää nämä kaksi ammattia ja kuljettaa hevosia.


Ira tulee sateenkaariperheestä, ja on taustastaan äärimmäisen kiitollinen. Alun perin Ira on kotoisin Heinolasta, ja on aina fanittanut Apulantaa. Vuonna 2018 Ira oli mukana TVOF:ssa, mutta jäi silloin ilman tiimipaikkaa.


Finalistien lisäksi perjantaina lavalle nousevat esiintymään Haloo Helsinki! ja Samu Haber.


The Voice of Finlandin finaali perjantaina 23.4. kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»