Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tiesitkö nämä Sinkut paljaana -tytöistä? Yksi lihakaupassa töissä, biseksuaali, koulukiusattu...

Sinkut paljaana -sarjassa mukana ovat Saara Kemiläinen, Isabell Jansson, Kaisa Nieminen, Amanda Harkimo, Kelly Kalonji ja Johanna Pinksu Marjomaa.

27.1.2021 klo 7:00

Sinkut paljaana

Sinkut paljaana Kaisa Nieminen, Kelly Kalonji, Isabell Jansson, Amanda Harkimo, Saara Kemiläinen ja Johanna Pinksu Marjomaa, kuva: Yle Kuvapalvelu, kollaasi photocollage


Miltä tuntuisi lähteä sokkotreffeille, jos juuri ennen h-hetkeä huolella pakkeloidut meikit pyyhittäisiin pois ja oma vaatetyyli vaihtuisi pelkistettyyn asuun?


Sinkut paljaana -ohjelmassa julkisuudesta ja ulkonäöstään tunnetut naiset päästävät katsojat kurkistamaan, miltä tuntuu luopua meikin tuomasta itsetuntoboostista niinkin herkällä hetkellä kuin ensitreffeillä.


Tässä ovat ohjelmassa esiintyvät sinkut:


Sinkut paljaana

Kuva: Yle Kuvapalvelu


AMANDA HARKIMO

@djamand


DJ ja realitytähti Amanda nähdään julkisuuden paineiden takia aina laittautuneena, jopa lähikaupassa piipahtaessa. Julkisuus vaikuttaa myös seurustelusuhteisiin ollen usein syy niiden kariutumiseen. Meikittä treffailu ei tunnu Amandasta lainkaan helpolta ajatukselta. Aiemmissa suhteissa seurustelukumppanit eivät ole nähneet häntä ilman meikkiä suhteen alkuaikoina.


“Kyllä mun on pakko myöntää, että oon monta, monta kertaa herännyt aikaisemmin ja mennyt salaa laittamaan sellaisen snadin meikin, että muka heräisin silleen.”


Tunteet, joita meikin poistaminen kameroiden edessä synnyttää, yllättävät Amandan – kaunottaresta nähdään epävarma puoli. Mutta tätäkin hän on valmis kokeilemaan, sillä harva tietää, että bilettävä sinkku haaveilee löytävänsä kumppanin, jonka kanssa voisi perustaa perheen.


Lue lisää: Kohujulkkis Amanda Harkimo purskahtaa itkuun - Huomaatko sinä eron näissä kahdessa kuvassa?


Sinkut paljaana

Kuva: Yle Kuvapalvelu


KELLY KALONJI

@mskellykalonji


Kelly on itsevarma ja näyttävä nainen, jonka Instagram-kuvat ovat täynnä glamouria. Työtkin pyörivät pitkälti kauneuden ympärillä: vuonna 2013 Kelly voitti Miss Helsinki -kisan ja pyörittää nyt omaa The Face of African Queen -kauneuskilpailua. Lisäksi Kellyn työhön kuuluu PR-tehtäviä, ja niihin laittautumiseen hän saattaa käyttää jopa viisi tuntia.


”Mä voin sanoa, että mä piiloudun mun meikin taakse, koska siitä mä saan mun itsevarman olon – silloin olen niin sanotusti täydellinen. Ilman meikkiä mun on vaikea olla”, Kelly kertoo.


Nuorena Suomeen tullut Kelly on ollut rankasti koulukiusattu ulkonäkönsä ja ihonvärinsä takia. Hän uskookin kiusaamisen olevan yhä osittain syy tavoitella täydellistä ulkonäköä meikin avulla.Sinkut paljaana

Kuva: Yle Kuvapalvelu


KAISA NIEMINEN

@nmakaisa


Kardashianeja kauneusesikuvinaan pitävä 27-vuotias Kaisa on korjauttanut rintansa, täyttänyt huuliansa ja laitattanut otsaansa botoxia. Kaisa kertoo saavansa usein ensimmäiseksi treffeillä kyselyjä huulistaan ja epäilee, että hänen ulkonäkönsä saattaa pelottaa deittikumppaneita. Kaisa tuntee paineita näyttää aina meikatulta ja laittautuu joka päivä pitkään ennen työvuoroaan lihakaupassa.


”Kun selailee vaikka Instagramia ja näkee täydellisiä malleja, niin vaikka tietää, että toi ei oo todellisuus, se jotenkin menee aivoihin ja tulee olo, että munkin pitää näyttää tältä,” Kaisa tunnustaa.


Omat meikittömät kasvot saavat Kaisan kyyneliin ja miettimään, miksi joku haluaisi ylipäätään olla hänen näköisensä kanssa.


Sinkut paljaana

Kuva: Yle Kuvapalvelu


PINKSU MARJOMAA

@pinksumakeup


Maskeeraajana työskentelevä 41-vuotias Pinksu on pukeutunut viimeiset 20 vuotta vain ja ainoastaan pinkkeihin vaatteisiin – jopa hänen kulmakarvansa ovat pinkit. Pinksulle suurin kynnys onkin luopua kaikesta pinkistä, josta hän kokee saavansa energiaa ja elämänasennetta. Pinksun mukaan kumppanit ovat joskus kuitenkin hävenneet hänen pinkkeyttään tai pitäneet sitä lapsellisena.


Tantraa harrastava ja henkisyydestä kiinnostunut Pinksu etsii miestä, joka olisi samojen kiinnostuksen kohteiden lisäksi lihaksikas ja taloudellisesti menestynyt herrasmies.


”Mä uskon, että mun toivelista ei ole liian vaativa, koska mäkin oon olemassa ja mäkin oon sinkku.”Sinkut paljaana

Kuva: Yle Kuvapalvelu


ISABELL JANSSON

@whyisabell @isabell.jansson


22-vuotias Isabell on ollut mukana Temptation Islandissa. Hän tekee TikTok-videoita sekä kuvaa itseään laitettuna ja seksikkäänä Instagramiin. Hän sanoo laittautuvansa itseään varten, mutta kertoo myös tulleensa kiusatuksi muun muassa ulkonäkönsä takia. Koulukiusaamista kesti 7-vuotiaasta yläasteen loppuun, ja nyt hän on jälleen kokenut kiusaamista TikTokissa.


Isabell on täyttänyt huuliaan ja korjannut nenäänsä, mutta meikkejä poistaessaan hän näkee kasvoissaan lisää korjattavaa. Vaikka Isabell haluaa esiintyä kauniina ja seksikkäänä, sosiaalinen media hankaloittaa hänen mielestään seurustelukumppanien löytymistä.


“Sosiaalisen median takia on mun mielestä tosi vaikea nykyään ylipäänsä deittailla, koska ihmiset tekevät tosi paljon johtopäätöksiä pelkästään sun kuvien perusteella.”


Sinkut paljaana

Kuva: Yle Kuvapalvelu


SAARA KEMILÄINEN

@saarakatrina


”Mä oon ollut milloin bimbo ja milloin se tyhmä blondi. Olen saanut epäilyä, voinko mä olla pätevä siinä mitä mä teen.”


Saara on lähes valmis kauppatieteiden maisteri ja työskentelee konsulttiyrityksessä markkinoinnin asiantuntijana. Saara päätti muutama vuosi sitten toteuttaa lapsuuden unelmansa ja osallistui Miss Helsinki -kilpailuun, senkin uhalla, että misseys veisi uskottavuutta työelämässä.


Vahva meikki ja näyttävät vaatteet tuovat Saaralle voimantunteen, ja meikit poistettuaan hän kokeekin itsensä haavoittuvaisemmaksi. Saara deittailee sekä miehiä että naisia ja toivoo löytävänsä älykkään kumppanin.


Sinkut paljaana alkaa ke 27.1. Yle TV2 klo 21.50, koko sarja Yle Areenassa

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»