Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Tässä on Game of Thrones -miljönääri Nikolaj Coster-Waldaun vaimo - Uusi sarja vie läpi Grönlannin

Nikolaj Coster-Waldau: Läpi Grönlannin -tv-sarjassa tähtinäyttelijä extreme-matkustaa vaimonsa kotisaarelle Grönlantiin.

1.1.2020 klo 7:00

Nikolaj Coster-Waldau: Läpi Grönlannin

Nikolaj Coster-Waldau on v. 1970 syntynyt tanskalainen näyttelijä, tuottaja ja käsikirjoittaja. Kuva: Yle KuvapalveluNikolaj Coster-Waldau on suomalaisille tuttu Game of Thrones -sarjan Jaime Lannisterina. Coster-Waldau ansaitsi sarjan seitsemännen ja kahdeksannen kauden jaksolta 1,1 miljoonaa dollaria ja hänestä tuli yksi television parhaiten palkatuista näyttelijöistä.


Game of Thrones -tähti on ollut jo parikymmentä vuotta naimisissa Grönlannista kotoisin olevan Nukaaka Coster-Waldaun kanssa. Nukaakalla on menneisyys ex-miss-Grönlantina, nykyisin hän on suosittu laulaja ja näyttelijä. Pariskunnalla on kaksi tytärtä.


Tässä Nikolaj Coster-Waldaun Instagramissa julkaisema harvinaislaatuinen yhteiskuva Nukaaka-vaimosta ja Filippa-tyttärestä.Läpi Grönlannin -sarjassa Nikolaj Coster-Waldau extreme-matkustaa vaimonsa kotisaarelle Grönlantiin. Pääsemme tutustumaan myös Nukaaka-vaimoon ja ystäviin matkan varrella.


Sarja tarjoaa harvoin nähtyä kuvamateriaalia Grönlannista ja sen kesyttömästä luonnosta. Myös ilmastonmuutoksen merkit ovat näkyvissä. Matkan aikana tähti paljastaa uusia puolia itsestään ja taustastaan.


Nikolaj Coster-Waldau: Läpi Grönlannin

Nikolaj Coster-Waldau. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Isä. 1/5. Grönlanti-seikkailu alkaa Nikolajn edesmenneen isän jalanjäljissä. Kun Nikolaj oli pieni, hänen isänsä työskenteli vuosikaudet amerikkalaisessa Thulen lentotukikohdassa Pohjois-Grönlannissa muun perheen jäädessä Tanskaan. Jäljelle jäi ikuinen isän kaipuu. Vieläkö Grönlannista löytyy ihmisiä, jotka muistavat isän?


(Through Greenland With Nikolaj Coster-Waldau, Tanska 2019)


Nikolaj Coster-Waldau: Läpi Grönlannin Yle TV2 ke 1.1. klo 20.05

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat