Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tänään tv:ssä Erika Vikman, Miitta Sorvali... Posse rynnistää pe-iltaan, luvassa kivoja uudistuksia

Posse starttaa uuden kauden kaksituntisella suoralla lähetyksellä, mukana mm. Erika Vikman ja sätkyakkana Miitta Sorvali.

4.9.2020 klo 8:00

Posse

Posselaiset: HP, Viivi, Jaska, Veronica, Kalle, Aku ja Jarppi. Kuva: MTV3


Posse palaa perjantai-iltoihin tuttujen posselaisten Jaska Saariluoman, Kalle Lambergin, Veronica Verhon, HP Parviaisen, Viivi Pumpasen ja Jarppi Leppälän vetämänä. Uutuutena edellisiin kausiin Aku Hirviniemi palaa suosikkisarjaan.


Kolmella ensimmäisellä Posse-kaudella mukana ollut Hirviniemi on iloinen päästessään takaisin Posseen riveihin.


-Posseen palaaminen tuntuu siltä, että palaisi takaisin kotiin. On mahtava päästä tekemään mahtavien ystävien kanssa hullunkurista ja raivopäisen hauskaa viihdettä koko Suomen kansalle. Odotan innolla mitä syksy tuo tullessaan, Hirviniemi toteaa MTV3:n tiedotteessa.


Posse

Aku Hirviniemi palaa Possen riveihin. Kuva: MTV3


Tällä kaudella kaikkea on enemmän, sillä lähetysaika pitenee ja suora lähetys on kaksituntinen. Mukaan mahtuu monenmoista iloittelua, tiedossa on vanhoja hyväksi havaittuja osioita ja uusia kokeiluja. Sätkyukko ja sätkyakka tarjoaa vanhaa kunnon piilokameratouhua ja tällä kaudella mukana ovat mm. Miitta Sorvali, Kaija Koo, Antti Tuisku ja Robin Packalén sekä Krista Kosonen.


Viime kaudella aloitettuun ja kotikatsomotkin kokeiluihin innostanut Ykkösellä sisään -haaste jatkuu. Nyt paineeseen joutuvat mm. NHL-tähti Miro Heiskanen, ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström, hiihtäjä Krista Pärmäkoski ja entinen tennisammattilainen Jarkko Nieminen.Posse

Jaska Saariluoma ja Kalle Lamberg ohjeistavat Miitta Sorvalia sätkyakkana. Sorvali heittäytyy lemmikkitarvikeliikkeen myyjän rooliin. Kuva: MTV3


Uutena sisältönä Possessa nähdään mm. Normisetti, joka on kuvattu 90 asteen kulmaan rakennetussa huoneessa. Vierailijoina painovoimaa ja lihaskestävyyttä uhmaavassa inserttisarjassa nähdään mm. Christoffer Sandberg, Paula Noronen, Jukka Rasila ja Shirly Karvinen.


Ekassa lähetyksessä mukana mm. William, Erika Vikman, TikTok-tähti Eurohoo, Mikko Leppilampi ja Helena Ahti-Hallberg. Sätkyakkana Miitta Sorvali ja ykkösellä sisään laittaa NHL-tähti Miro Heiskanen.


Posse MTV3-kanavalla pe 4.9. klo 20 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»