Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Tähdet, tähdet -tippuja Samae Koskinen - "Harvoin siellä ihan älyttömiä munapäitä on"

Koskinen laulaa karaokessa Martti Servon “Mikä on kuin ei taidot riitä?". Kyllä taidot varmasti kisassa riittivät, mutta katsojien äänet eivät.

28.2.2019 klo 7:00

Tähdet, tähdet

Samae Koskinen on Riihimäen kasvatti, joka tunnetaan erityisesti rakkauslauluistaan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Tähdet, tähdet -kisan 4. suorassa lähetyksessä elettiin dramaattisia hetkiä, kun kilpailusta putosi yhdellä rytinällä kolme vähiten yleisöääniä saanutta artistia: Aurora, Jon-Jon Geitel ja Samae Koskinen.


Koskisen viimeiseksi esitykseksi jäi Whamin "Wake Me Up Before You Go Go". Vaikkei katsojaääniä herunut tarpeeksi, täytyy miehelle pisteet heittäytymisestä: oli aikakauteen sopivaa vaatetta sortseineen ja neonväreineen ja pisteenä iin päällä suihkurusketus "terassityyliin".


Ennen ohjelma alkua Koskinen kertoi, että haluaa nimenomaan haasteita.

- Jos tarjotaan joku haaste ja jos sen vain jättäisi käyttämättä, se olisi vain helvetin tyhmään. En pohtinut kovin paljoa mukaan lähtemistä. Jos Mikko Alatalo on ollut mukana ohjelmassa, kyllä mäkin pystyn sen tekemään!


Tähdet, tähdet

Samae Koskinen on esiintynyt isolla ja pienillä lavoilla. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Koskiselta kuultiin Tähdet, tähdet -kisassa Irwin Goodmanin Häirikkö, Kirkan Surun pyyhit silmistäni, Klamydian Pilke silmäkulmassa ja Whamin Wake Me Up Before You Go Go.


Koskisella on kiireinen kevät: kotona odottaa perhe: vaimo, pieni vauva ja 5-vuotias poika, minkä lisäksi mies keikkailee ja työstää uutta levyä.

- Katsotaan, miten jätkä jaksaa. Mulla on ennen jokaista sunnuntaita keikka ja koko kevät on esiintymisiä. Ja viikot teen albumia studiossa, se julkaistaan toukokuussa. Mutta maanantait on vapaita. Silloin otan 5-vuotiaan poikani pois päiväkodista ja vietän perheen kanssa aika. Maanantai on perheelle.


Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet -ohjelmassa jatkaa seitsemän kilpailijaa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Tähdet, tähdet -on varmasti kokemus, jota arvostaa jälkikäteen. Koskinen kehuu varauksetta muita artisteja.

- Ihan mahtavia tyyppejä! Mitä on tavannut musan kanssa puljaavia tyyppejä, niin harvoin siellä ihan älyttömiä munapäitä on. Tietynlaiset ihmiset ajautuu alalle ja harvoin siellä mitään kyynaamoja on.


Kisassa tunnelma tiivistyy, esiintymisiä jatkavat:

Ressu Redford

Petra

Heidi Kyrö

Ilta

Kyösti Mäkimattila

Jussi Rainio

Jonna Geagea


Tähdet, tähdet MTV3:lla su klo 19.30

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»