Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Suurin pudottaja Nina Mikkonen yllättää: "Ja jos luoja suo..."Kertoo perimmäisen syyn laihdutukseen

Suurin pudottaja Suomi -tosi-tv-ohjelmassa on nähty yksi tiputus. Nina Mikkonen jatkaa sisukkaasti mukana.

22.9.2019 klo 10:00

Suurin pudottaja Suomi

Nina Mikkonen on kahden teinipojan äiti, joka hoiti miestään Timo T. A. Mikkosta omaishoitajana vuosia. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Nina Mikkonen oli pudotusuhan alla Suurin pudottaja Suomi tv-sarjan ensimmäisessä pudotuspunnituksessa. Hänen vastaparinaan ollut Juhani "Tami" Tamminen luovutti ja jätti leikin kesken. Mikkonen on edelleen sitkeästi mukana kisassa.


- En mä niin laihaksi halua, että tulee jano, kun mua kattoo. Tässä iässä iho ei enää kiinteydy samalla tavalla. Haluaisin olla suht sopusuhtainen, en haaveile enää samanlaista uumaa kuin 17-kesäisenä. En valitettavasti ole niin kypsä henkisesti, että mulle riittää vain terveydelliset aspektit. Olisi kivaa, jos olisi silmällekin iloa, Mikkonen selvittää painonpudotusprojektiaan.Vaikka Mikkonen pitää ulkonäköä tärkeänä, se ei ole kuitenkaan se tärkein syy painonpudotukseen. Mikkonen vakavoituu oman tulevaisuutensa ja lastensa tulevaisuuden äärelle.

- Olisi ihanaa, että pysyisin terveenä. Ja koska mulla on suht nuoret lapset, niin olisi ihana nähdä, mihin elämä heitä vie. Ja jos luoja suo, niin olisi aivan ihana olla mummo tai mummu ja saada lapsenlapsia.

- Jos tästä saisi pysyvän ja koko eliniäksi kantavan asian ja pysyisin kunnossa niin, että jos lapsenlapsiakin saisi, niin jaksaisi heidän kanssa telmiä, Mikkonen paljastaa yllättäen.


Suurin pudottaja Suomi

Liikunta on tärkeä osa painonpudotusta. Aiemmin Mikkonen kertoo harrastaneensa liikuntaa lähinnä hakiessaan kahvileipää lähileipomosta. Kuva: Nelonen Media


Mikkonen kuuluu joukkueeseen, jota valmentaa Janni Hussi. Mikä on Mikkosen henkilökohtainen tavoite ohjelmassa?

- Tietenkin mun tavoitteeni on se, että saisin nostettua luokattoman huonoa yleiskuntoani. Olisin äärettömän iloinen, jos mä voisin tiputtaa semmoisen 7-10 kg pois. Se on kyllä aikamoinen urakka viidessä viikossa.

- Olen sen verran lyhyt, että alan olla kohta yhtä leveä kuin pitkäkin. Oon tällainen paatinnaula. Kyllä tästä pitäisi saada kokonaisuudessaan 20 kg pois, että olisi jossain ihannemitoissa.


Suurin pudottaja Suomi

Suurin pudottaja Suomi -kisaajat ensimmäisessä tiputuspunnituksessa tippui Juhani Tami Tamminen. Kuva: Nelonen


Vaikkei nainen ole omien sanojensa mukaan kilpailuhenkinen, hän sanoo olevansa hyvin sisukas. Jos voitto tulisi, mitä Nina Mikkonen tekisi voittorahoilla?

- Lyhentäisin lainoja! Valitettavasti niitä on ihan riittävästi näille harteille kannettavaksi.


Suomen suurin pudottaja Nelosella ke klo 20

Katso uusintojen lähetysajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat