Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Suurin pudottaja Antti Railio: Paino huimat 190 kg "Nyt uutta vaihdetta päälle ja läskille pataa!"

Laulaja Antti Railio on mukana Suurin pudottaja Suomi -elämäntaparemontissa.

16.9.2020 klo 8:50

Suurin pudottaja Suomi

Antti Railio sulatti katsojien sydämet Voice of Finland -ohjelmassa. Kuva: Nelonen/Petri AhoAntti Railio, 36, on Voice of Finland -voittaja, Idols-veteraani ja Raskasta joulua -konserttisarjan tähti. Laulaja on bändivuosiensa jälkeen rakentanut vahvaa soolouraa suomenkielisen rock- ja metallimusiikin parissa.


Antti Railio on ollut isokokoinen todella pitkään, mutta viime vuosina hän on onnistunut pudottamaan painoaan ja nostamaan kuntoaan treenin ja ruokavalion avulla. Jonkinlainen stoppi projektiin tuli talven aikana. Nyt Antti toivoo saavansa ammattilaisilta apua, jotta matka kohti terveempää elämää voisi jatkua menestyksekkäästi.


Suurin pudottaja Suomi

Antti Railio haluaa pistää lopun jojoilulle ja saada kilot kuriin. Kuva: Nelonen/Petri Aho


Railio kertoo elostaan ja olostaan Ruutu-videolla elämäntaparemontin alkaessa ennen ohjelman kuvauksia:


-Kävin tosiaan tossa puntarilla ihan muutama päivä sitten ja se näytti 190 kg. Aikoinaan lähdin tiputtamaan yli 200 kilosta, joten ihan kaikki ei ole tullut takaisin. Tää korona toi mulle yhtäkkiä semmoiset 10-15 kiloa lisää vielä. Olin jotain 170 jotakin ennen koronaa ja nyt kun kävin puntarissa, niin miten tää on mahdollista, sellasta se on. Nyt uutta vaihdetta päälle ja läskille pataa!, heavy-mies uhoaa.Suurin pudottaja Suomi

Antti Railio valmentaja Aki Mannisen valvonnassa. Kuva: Nelonen / Jere Ruottu


Suurin pudottaja Suomen kauden ensimmäisessä jaksossa julkkisosallistujat saapuvat Hämeenkylän kartanoon. Kaikilla kilpailijoilla odotukset ovat innokkaan positiiviset ja odottavat, mutta pian hymyt alkavat hyytyä, kun on ensimmäisen punnituksen ja kuntotestin aika.


Suurin pudottaja Suomi starttaa Nelosella to 17.9. klo 20 alkaen.

Katso kaikki ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat