Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Supersuosittu Sydämen kutsumus loppuu - Tapahtui Mallorcalla tuo nykyajan "Taisteluparin" iloksemme!

Tapahtui Mallorcalla on uusi iltapäiväsarja, joka tarjoaa aurinkoista meininkiä ja maisemia Suomen syksyssä kärvisteleville.

15.10.2020 klo 7:00

Tapahtui Mallorcalla

Miranda (Elen Rhys) ja Max (Julian Looman) selvittävät rikoksia Espanjan auringon alla. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Brittietsivä Miranda Blake heittäytyy työtehtäviinsä aina sata lasissa, eikä anna periksi koskaan. Uusi komennus on tuonut hänet nyt Mallorcalle ja tehtävänä on saattaa eräs rikollinen takaisin kotiin.


Yllättävän käänteen myötä Mallorcan visiitti venyy. Etsivä Miranda Blaken aisapariksi määrätään ärsyttävän itsevarma saksalaispoliisi, Max Winter. Brittietsivän vahvuus ei ole tiimityössä. Saksalaiseen Maxiin on puolestaan tarttunut espanjalainen mañana-meininki. Yhteistyö on lähes mahdotonta.
Tapahtui Mallorcalla tv-sarjassa erimielisyyksistään huolimatta Miranda ja Max saavat rikoksia. Mallorcan keikasta uhkaa tulla pitempi kuin oli alunperin tarkoitettu. Voisiko Miranda oppia jotain uutta Espanjalta - ja Maxilta?


Tapahtui Mallorcalla

Leppoisa iltapäiväsarja tuo palmut ja auringon Suomen syksyyn. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Uuden tv-sarjan alkuasetelmasta tulee vahvasti mieleen Taistelupari kulttisarja 80-luvulta. Taisteluparissa eri lähtökohdista ponnistava poliisipari Dempsey ja Makepeace ratkoi rikoksia menestyksekkäästi. Dempsey oli NYPD:n komisario ja Makepeace yläluokkainen ylikonstaapeli. Parin välillä oli sähköä ja suhinaa, joka viihdytti myös tv-katsojaa.


Lue lisää: Dempsey ja Makepeace - Siinä oli sähköä ilmassa, kun letkeä jenkki tapasi yläluokkalaisen britinTapahtui Mallorcalla

Välimerelliset maisemat viehättävät uudessa tv-sarjassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


(Mallorca Files, Britannia 2019)


Tapahtui Mallorcalla Yle TV1 to 15.10 klo 17.10, jaksot ma-pe

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat