Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Solsidan uudet jaksot! Mikä pariskunta olette: Anna ja Alex, Fredde ja Mickan vai Anette ja Ove?

Ruotsin lahja nauruhermoille palaa uusin jaksoin.

20.10.2019 klo 10:00

Solsidan - Onnea onkimassa

Parempaa väkeä: Mickan (Josephine Bornebusch) & Fredde (Johan Rheborg). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Ruotsalainen menestyskomedia Solsidan palaa ruutuun. Sarjan pääosassa on kolme pariskuntaa, joista saatat löytää yhtymäkohtia omaan tai ystäväsi parisuhteeseen.


Fredde ja Mickan. Freddellä on aina isot vehkeet miesten hommissa, mitä hän nyt sitten sattuukin innostua tekemään. Mickan on kunnostautunut pitämään kodin kauniina ja hoitaa pätevästi myös shoppailun taidon. Pariskunta arvostaa laatua ja luksusta.


Uusissa jaksoissa Fredde kokee muutaman rankan työviikon jälkeen herätyksen ja aloittaa sapattivuoden viettääkseen aikaa unohdettujen harrastusten parissa. Idea ei ole Mickanin mieleen.


Solsidan - Onnea onkimassa

Tavikset: Alex (Felix Herngren) & Anna (Mia Skäringer). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Alex ja Anna: Eron jälkeen takaisin yhteen palannut tavis-pariskunta on ehkä pariskunnista helpoiten samaistuttava. Alex on hammaslääkäri, joka pyrkii tekemään asiat oikein, muttei osaa kommunikoida aina kohdalleen. Tästä seuraa väärinkäsityksiä parisuhteessa. Anna on selkeäsanainen ja voimakastahtoinen nainen, joka on hoitanut lapsia kotona, mutta käy nyt töissä.


Annan näyttelijäura etenee vauhdilla, kun hän saa pääroolin pukudraamasta. Alex saa sen sijaan kantaa vastuun kodista ja hoitaa viemiset ja päiväkotilogistiikan.


Solsidan - Onnea onkimassa

Piinaava pariskunta: Anette (Malin Cederbladh) & Ove (Henrik Dorsin). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Ove ja Anette. Tämän pariskunnan yhteydessä vanha sananlasku "On vakka kantensa valinnut" pitää täydellisesti paikkansa. Ove tupsahtaa paikalle epäsopiviin hetkiin piinaavalla tarkkuudella. Mies venyttää penniä, on pihi ja ajaa tahtonsa läpi. Anette hösää ja on aina Oven puolella.


Anette ja Ove huolehtivat pikku-Mauritzista (Fredden ”pikkuveljestä”). He päättävät vuokrata talonsa uuden kekseliään menetelmän avulla.


Solsidan - Onnea onkimassa

Alex (Felix Herngren), Anna (Mia Skäringer), Anette (Malin Cederbladh), Ove (Henrik Dorsin), Mickan (Josephine Bornebusch) & Fredde (Johan Rheborg). Kuva: Yle Kuvapalvelu


Solsidaniin muuttaa myös uusi pariskunta, joka herättää ihastusta ja päänsärkyä. Eric ja Suzy kutsuvat itseään power couple -nimellä "Eazy". He ovat älykkäitä, sosiaalisia ja tyylikkäitä. Suzy aiheuttaa erityisesti Mickanille huolta: naisilla on yhteinen menneisyys, sillä Suzy kiusasi Mickania koulussa.


Solsidan uudet jaksot alkavat Yle Fem ma 21.10. klo 22.00.

Katso lisää lähetysaikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»