Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Sohvaperunat elikkäs Sohvikset tulee taas - Kauden eka jakso on upeasti 100. jakso!

Neljä kertaa parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla palkittu perjantai-iltojen ilo Sohvaperunat jatkuu. Vuorossa on jo 10. tuotantokausi.

22.8.2020 klo 7:00

Sohvaperunat

Sohvaperunoiden edellisen, 9. kauden kokoonpano. Tosin koronan aiheuttaman poikkeustilan takia heitä kaikkia ei nähty tv:ssä koko kauden ajan. Kuva: Yle KuvapalveluUudella kymppikaudella ruudussa tullaan näkemään tuttuja sohviksia, mutta mukaan mahtuu myös uusia taimia. Haku uusiksi sohviksiksi päättyi kesäkuussa ja uusia kasvoja tv:n suosikkiohjelmaan etsittiin erityisesti Tampereen suunnalta.


-Olemme saaneet vuosien varrella paljon toiveita nimenomaan tamperelaisten sohvaperunoiden mukaan tulemisesta ja hyvistä sohviksista on myös vinkattu. Niin oudolta kuin se kuulostaakin, niin sohvaperunoiksi haetaan taas henkilöitä, jotka eivät erityisesti halua televisioon tai esiintymään, Sohvaperunoiden vastaava tuottaja Pauliina Ojala kertoo Ylen uutisissa.


Sohvaperunat

Pinja katsoo ystävänsä Sannan kanssa tv:tä pääkaupungissamme. Kuva edelliseltä kaudelta, Yle KuvapalveluSohvaperunat

Sähköasentajakaverukset Juha ja Markus pistivät lippikset päähän ja tv-ilta voi alkaa. Kuva edelliseltä kaudelta, Yle Kuvapalvelu


Sohviksissa on taas aika kerrata viikon tv-kohokohdat huolella ja katsoa, mitä reaktioita ohjelmatarjonta herättää. Kauden ensimmäinen uusi jakso on sarjan kaikkien aikojen 100. jakso. Kausi startataan edelliskauden parhaita paloja koostavalla best of -jaksolla ja syyskuussa 11. päivänä alkavat uudet jaksot.


Syksyn sohvaperunakokoonpano tulee olemaan taas värikäs ja mielenkiintoinen, tarkat kokoonpanot selviävät kauden alun lähestyessä.


Sohvaperunat Yle TV2 ja Yle Areena 4.9. alkaen

Katso ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi


Lähde: Yle.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Asiasanat: Sohvaperunat
Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat