Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Skål! Maria Ylipää juhli 40-synttäreitä öky-samppanjalla - Vaatimuksena erikoinen "koronapassi"

Maria Ylipää on juhlinut pyöreitä vuosia. Tiesitkö, että Ylipäällä on aika erikoinen 3. nimi?

24.8.2021 klo 10:25

Maria Ylipää

Maria Ylipää tähdittää suosikkisarja Aallonmurtajaa, joka nähdään nyt uusintana MTV3:lla, uusi 3. kausi menossa C Morella. Kuva: MTV3


Näyttelijä ja laulaja Maria Ylipää täytti 40 vuotta elokuun 8. päivä. Hän on viettänyt synttäreitään viime viikonloppuna ja jakanut tunnelmia sekä kuvia Instagram-tilillään synttärijuhlista.Maria Ylipää kiittää Instassa näin:

-Kiitos rakkaat ikimuistoisista juhlista! Nyt mut on juhlittu ja tanssittu keski-ikäiseksi. Lauantai oli puhdasta iloa. 40v. ja kaksi viikkoa. Nuoremmat, kannattaa odottaa, Ylipää kirjottaa ja kiittää samalla kaikkia, jotka ovat onnitelleet häntä somessa ja henkilökohtaisesti.


Ylipää on jakanut kuvia juhlistaan. Hän on mm. intiimissä tunnelmissa miehensä Matti Pentikäinen kanssa sekä bailaa ystävänsä Anna-Maija Tuokon kanssa. Myös erikoinen täytekakku ja upeat kukat kiinnittävät huomion.


Näet kuvat painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta:Elämme koronan leviämisvaihetta ja Ylipäällä onkin ollut oma ratkaisunsa koronaturvallisuuden takaamiseksi. Tapahtumissa ja teattereissa on puhuttu koronapassin käyttöönotosta ja Ylipää ottikin aivan oman koronapassin synttäreillään käyttöönsä.

-Juhlissa oli voimassa Ylipään koronapassi, joka tarkoitti sitä, että vieraat saapuivat testattuina paikalle, Ylipää linjaa.


Juhlat jatkuivat illan pimetessä ja tunnelmallinen teltta oli viritetty ulos valoineen ja ilmapalloineen. Ylipää kertoo saaneensa juhlissa kumppaniksi Taittinger samppanjan, joka on oikea luksusluokan samppanja. Ylipää kirjoittaa:

-Sain juhlakumppaniksi @champagnetaittinger, jonka siivin skoolasimme koko illan elämälle.


Tiesitkö muuten, että monipuolisen esiintyjän koko nimi on Maria Mikaela Markuntytär Ylipää? Onnea Maria Ylipää pyöreistä vuosista!


Aallonmurtaja 2. kausi pyörii uusintana MTV3:lla.

Katso ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat