Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Siskonpedin tekijöiden uusi tv-sarja starttaa - Tätä on luvassa Rakkaat lapset komediasarjassa!

Rakkaat lapset -sarjan pääosissa näyttelevät Miitta Sorvali, Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan ja Joonas Nordman.

22.11.2022 klo 7:00

Rakkaat lapset

Rakkaat lapset tv-sarjassa nähdään tuttuja kasvoja suomalaisista komediasarjoista. Kuva: Hanna-Maria Grönlund/Jussi Turunen, Yellow Film & TV


Rakkaat lapset on Siskonpedin tekijöiden uusi komediasarja sisarussuhteista ja äitisuhteesta.


Jutun juoni alkaa näin: Siskokset (Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen ja Sanna Stellan) joutuvat olosuhteiden pakosta palaamaan vuosien jälkeen lapsuudenkotiinsa, kartanoon. Heidän äitinsä, kuuluisa lastenkirjailija Regina Vallas (Miitta Sorvali) on saanut lievän aivoinfarktin.


Rakkaat lapset

Miitta Sorvali esittää kuuluisaa lastenkirjailijaa ja äitiä, joka saa lievän aivoinfarktin. Kuva: Hanna-Maria Grönlund, Yellow Film & TV/Yle


Kohtauksen myötä Regina on valmis hylkäämään menestyneen lastenkirjasarjansa. Hän on valmis aloittamaan aivan uuden, rehellisen sukupolviromaanin, joka ei perhettä säästelisi. Siskosten lyhyeksi ajateltu visiitti venähtää ja lapsuudenkoti toimii siskosten henkilökohtaisten kriisien pakopaikkana.


Rakkaat lapset

Niina Lahtinen ja Sanna Stellan puusavotassa. Kuva: Hanna-Maria Grönlund, Yellow Film & TV/Yle


Niina Lahtinen on yksi sarjan käsikirjoittajista ja hän kertoo näin Ylen tiedotteessa:

-Oli mielettömän hauskaa jo kirjoittaa näille tutuille naisille, ja nämä ainutlaatuiset koomikot ovat puhaltaneet ihanasti ja yllättävästi kohtaukset henkiin. Jokainen kuvauspäivä on ollut suorastaan nauruntäyteinen.

-Erityiset kiitokset kaikesta ohjaajallemme Anna Dahlmanille. Hän loi ilmapiirin, jossa kaikki saavat luottavaisesti hersyillä tietäen, että hänen huumorintajunsa ohjaa kaiken timanttisen uomaansa.


Käsikirjoittajat: Anna Dahlman, Niina Lahtinen ja Anna Brotkin.


Rakkaat lapset Yle TV1 24.11. klo 20.00 ja Yle Areena

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»