Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Selviytyjät-tippuja Joalin Loukamaa ei voinut sietää tätä Malesiassa: “Narskui vain, kun...”

Selviytyjät Suomi uusi kausi käydään Malesiassa ja toisena kisasta tiputettiin Joalin Loukamaa.

5.9.2022 klo 9:14

Selviytyjät Suomi

Joalin Loukamaa on 3,7 miljoonalla Instagram-seuraajallaan Suomen seuratuin somettaja. Kuva: KKMJoalin Loukamaa kisasi nyt Selviytyjissä toista kertaa. Ensimmäisen kerran hän otti osaa selviytymisrealityyn pohjoisen olosuhteissa ja pääsi kisassa loppukahinoihin asti. Tällä kertaa Malesiassa jo tiedettiin, että hän on kova kisaaja. Tiputus tuli suurena pettymyksenä Loukamaalle.


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan uudelleen?

-Mulla jäi hyviä muistoja ekasta kaudesta, se oli niin kasvattava kokemus. Oli ihana päästä maailmasta eroon hetkeksi, olin ilman puhelinta ja ilman mitään. Kun lähdin pois Pohjola-kaudelta ja mun huivi heitettiin tuleen, niin päätin, että mä tulen takaisin ja niin mä tein.


Selviytyjät Suomi

Joalin Loukamaan lempihommaa Malesiassa oli nukkuminen. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Mikä oli parasta?

-Oli ihanaa olla luonnon keskellä ja rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Pääsi oikein kunnolla keskustelemaan. Sain nukkua koko ajan, monta tuntia päivässä.


Mikä oli kamalinta?

-Hiekka, sitä oli kaikkialla. Sitä oli riisissäkin, narskui vain, kun söi. Se ei lähtenyt mihinkään. Käyt meressä ja putsaat jalat just ennen kuin menet nukkuu, että saisit sukat jalkaan, ettei hyttyset syö. Kun kävelet majaan, jalat on jo täynnä hiekkaa. En pidä hiekasta.


Selviytyjät Suomi

Joalin Loukamaa ei rakastanut hiekkaa Malesian aurinkorannalla. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

-Apua mä en muista! Mitähän mun teki mieli. Mua naurattaa, kun mun lempiruoka on teriyakilohi, missä on riisiä ja vihanneksia. Mun teki sitä mieli koko ajan. Kun pääsin saarelta pois, söin riisiä. Kaikki muut on silleen, ettei pysty riisiä. Musta se oli tosi hyvää, ja täällä sai vielä ilman hiekkaa!


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

-Kamera. Se olisi ollut tosi siistiä. Olisi voinut ottaa kuvia ja jakaa niitä myöhemmin. Siellä näki niin paljon hienoja juttuja, niin olisi voinut ikuistaa niitä. Todellakin olisin halunnut jakaa Instassa, jaan siellä kaiken.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

-Pikkuveli ja pikkusisko. Kamera olisi ollut siisti, niin olisin voinut näyttää niille, millaista siellä oli. Onneksi ne näkee tv:stä. Perhe oli mielessä.


Selviytyjät Suomi

Joalin Loukamaa järkyttyi ja pettyi pahasti, kun hän tippui kisasta. Tässä vierellä kanssakisaajat Virpi Kätkä, Markus Pöyhönen ja Niko Saarinen. Kuva: Lars Johnson, Nelonen


Jos vertaa Pohjola-kautta ja Malesia-kautta, niin mitä tulee mieleen?

-Ei voi verrata. Tämä oli ihan erilainen kokemus. Se lähtökohta, että kaikki tiesi, miten mä pelaan. Huomasin, että heti joku neljä ihmistä piti mua uhkana. Pohjolassa oli vaan, että “Ei tuo Jolle osaa tehdä mitään, se on heikko”.

-Malesiassa ei ollut myöskään poroja. Oletin, että siellä olisi ollut käärmeitä. Meillä oli ennen saarireissua kunnon koulutus, että mitä pitää tehdä, jos näkee vaikka käärmeen. Nähtiin yksi käärme puussa, se oli kirkkaanvihreä. Meille kerrottiin myöhemmin, että se oli yksi myrkyllisimmistä.


Lähtisitkö kolmannen kerran mukaan?

-Katotaan, ehkä, voi olla.


Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa su klo 19.30 alkaen

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat