Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Seksikäs naispari! Sita Salminen innoitti Jukka Haapalaista: "Toteutui monenlaiset päivä- ja yöunet"

Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski esittivät hitaan, mutta sitäkin sensuellimman valssin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

18.10.2021 klo 10:58

Sita Salminen

Sita Salminen on somevaikuttaja, kirjailija, vloggaaja ja podcastaaja. Kuva: KKM


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin uudenlaisia tanssiesityksiä, kun vietettiin parinvaihtoviikkoa. Sita Salmisen tanssi opettaja Kia Lehmuskosken kanssa. Naisparin tanssiksi valikoitui hidas valssi ja kappaleeksi Alicia Keysin If I Ain’t Got You.


TTK-parketilla nähtiin sensuelli ja seksikäs valssi, kun naispari pisti kaikki peliin. Esitys oli sen verran uskalias, että he miettivät harjoitteluvaiheessa, rikkooko esitys TTK-sääntöjä.


Tanssii Tähtien Kanssa jakoi Instagramissa Sitan ja Kian tanssia:Tanssilattialla nähty rohkea show sai yleisön antamaan raikuvat suosionosoitukset. Kiitosta antoivat myös tuomarit Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja erityisesti lämpeni Jukka Haapalainen.


Professori Uotinen aloitti kommentoinnin:

- Tämä oli niin hieno. Todella sykähdyttävä esitys. Valssiksi varsin omaleimainen, omailmeinen ja omaehtoinen. Tässä oli herkkyyttä ja plastista hienoutta ja syvällisesti musikaalista otetta - rohkeutta käsitellä valssi tällä tavalla. Pidän itsenäisten, omaleimaisten koreografien töistä. Tässä sitä löytyi. Supersensuellia naisenergiaa. Onnittelut!


Sita Salminen

TTK:n rakastetut tuomarit Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Kuva: KKM


Tuomari Jukka Haapalainen todellakin vaikuttui:

- No huh, huh, olihan tässä. Tukka lensi todella valssin tahdissa, nuo hiukset ovat ihan tosi hienot. Tässä toteutui aika monen monenlaiset päivä- ja yöunet tässä esityksessä, Haapalainen kommentoi ja jatkoi teknisen puolen kommentein.


Haapalaisen kommentoinnin jälkeen juontaja Mikko Leppilampi hieman kiusoitteli Haapalaista lempinimellä Tukka-Haapalainen.


Sita Salminen

Sita Salmisen vakiopari TTK:ssa on Aleksi Seppänen. Kuva: KKM


Sita Salminen

Kia Lehmuskoski tanssii TTK:ssa Waltteri Torikan kanssa. Kuva: KKM


Helena Ahti-Hallberg ilahtui aivan uudenlaisesta valssista:

- Tämä oli sensuellein valssi mitä olen koskaan nähnyt ja erittäin hyvällä maulla toteutettu. Nerokasta ja äärettömän sulavaa vaihtamista viejän ja seuraajan välillä. Heittäydyitte valssin swingiin pelottomasti. Palkkinoina siitä liikuitte lattialla upeasti ja täytitte musiikin. Loistavaa, Ahti-Hallberg kehui.


Lue myös: Sita Salminen täytti 29 v! Paljastaa salaperäisenä: "Me aloitettiin viikonloppu hotelliyöllä..."


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»